Naar boven

Street One

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Street One is een succesvol fashion merk voor dames. Het is een merk wat geschikt is voor de vrouw van iedere leeftijd. Het heeft jonge items, maar ook goede basics. De collecties worden regelmatig ververst en zijn altijd up-to-date met de trends. Elke maand wordt de collectie uitgebreid met de laatste ontwikkelingen, kleuren en materialen. Dat maakt het een spannend en innovatief merk. Het merk wordt vooral gedragen door vrouwen tussen de 30 en 60 jaar.

De damescollectie van Street One

Het merk heeft een erg brede collectie. Broeken, jeans, blouses, tunieken, jurken, rokken, accessoires, shirts, tops, jassen en blazers. De collectie is eindeloos. De ontwerpers van dit merk zorgen ervoor dat er volop gevarieerd kan worden met alle verschillende items. Met name op het gebied van accessoires is het merk uitgebreider dan de meeste andere merken. Er zijn sjaals, sieraden, riemen, hoeden en mutsen en handschoenen.

Mixen en matchen met het merk Street One

Door de brede en steeds aangevulde collecties zijn de items van dit modemerk gemakkelijk met elkaar te combineren. Maar er kunnen natuurlijk ook combinaties met andere merken gemaakt worden. Damesmerken die hier perfect voor zijn als Only, Expresso en Esprit passen qua stijl bij Street One.

Winkelmerk

Dit stoere damesmerk is nog niet te vinden op de webshop van Konijnendijk Mode. Wel vind je een uitgebreide collectie van Street One (en nog 150 andere modemerken) in de winkel. De winkel is gevestigd in Zuid-Beijerland, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam en nabij Oud-Beijerland. In de webshop van Konijnendijk Mode vind je een divers aanbod van onze gevoerde merken. Merken zoals Yaya en In Shape bestel je gemakkelijk en snel online. Wil je toch liever naar de winkel? Dan staan onze styliste voor u klaar! Bekijk onze arrangementen om jezelf extra te verwennen en er een leuk dagje uit van te maken!