Naar boven

Sommermann


Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Het damesmerk Sommermann

Het merk is van Duitse afkomst en al bijna een eeuw lang het favoriete merk van de klassieke vrouw. Sommermann straalt elegantie en schoonheid uit en gaat mee met de actuele trends zonder hun eigen identiteit te verliezen. Dit stijlvolle merk heeft optimale pasvormen en gebruikt luxe materialen waardoor het ten alle tijden de perfecte kwaliteit heeft.

Sommermann

In de collectie van Sommermann ze je dit seizoen veel kleurrijke top en frisse patronen terugkomen. Je vind veel jurken, broeken, rokken, blousen en tops terug in de collectie van 2019! Voor elke gelegenheid kun je terecht bij dit merk. Combineer het merk met items van Summum of Dante6 en je bent helemaal voor de dit seizoen.

Sommermann in de winkel bij Konijnendijk Mode

De zomercollectie van Sommermann is erg vrolijk met veel prints. Combineer je jurk met een jasje van Cavallaro of Penn & Ink en je bent helemaal klaar voor de zomer van 2019! Nieuwsgierig naar alle merken in onze winkel? Neem gerust een kijkje op de damesafdeling. Cambio, 10Days en Gustav hangen allemaal bij elkaar op de City afdeling. Maak je outfit af met een mooi sieraad van Hooked. Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte outfit? Maak dan een afspraak met één van onze stylistes. Reserveer het Styling Arrangement en je weet zeker dat je één op één geholpen wordt! Even zin om bij te kletsen met een vriendin? Doe dat in ons Grand Café The Ritz en geniet daarbij van een kopje koffie of thee met een heerlijk stuk gebak van Koekela! Het eerste kopje koffie of thee is ook nog eens van het huis. Je bent van harte welkom in onze winkel.