Naar boven

Smashed Lemon

(0)
Smashed Lemon Smashed Lemon is een echt nederlands fashion merk, opgericht in Amsterdam in 2007. Ze staan bekend om hun opvallende prints en kleurrijke collecties en door de jaren heen hebben ze een sterke, energieke uitstraling ontwikkeld. Door complete collecties te ontwerpen die zowel prints als effe kleuren laten zien, hebben ze een groot assortiment ontwikkeld. Voor elke vrouw en voor elke gelegenheid is het mogelijk om een perfecte outfit te maken van Smashed Lemon. Shop nu Smashed Lemon bij Konijnendijk Mode!


Smashed Lemon: een echt nederlands fashion merk
Smashed Lemon is een echt nederlands fashion merk, opgericht in Amsterdam in 2007. Ze staan bekend om hun opvallende prints en kleurrijke collecties en door de jaren heen hebben ze een sterke, energieke uitstraling ontwikkeld. Door complete collecties te ontwerpen die zowel prints als effe kleuren laten zien, hebben ze een groot assortiment ontwikkeld. Voor elke vrouw en voor elke gelegenheid is het mogelijk om een perfecte outfit te maken van Smashed Lemon.

Levendige Kleuren
Als er één ding is waar Smashed Lemon bekend om staat, dan zijn het wel de levendige kleuren die hun collecties domineren. Het merk durft te spelen met kleur op een manier die weinig andere merken kunnen evenaren. Van diepblauw tot felroze, Smashed Lemon brengt de wereld tot leven met zijn kleurrijke ontwerpen.Vrouwelijkheid staat centraal in de ontwerpen van Smashed Lemon. De silhouetten zijn elegant en vleiend, waardoor elke vrouw zich zelfverzekerd en vrouwelijk voelt. Smashed Lemon begrijpt dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen, en dat komt tot uiting in elk detail van hun collecties.

Veelzijdige Collecties
Smashed Lemon biedt veelzijdige collecties die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een chic avondensemble, een vrolijke zomerjurk, of een stijlvolle kantoorkleding, Smashed Lemon heeft altijd iets te bieden dat je persoonlijke stijl perfect weerspiegelt.Het dragen van Smashed Lemon is als het betreden van een betoverend sprookje, waarin mode en creativiteit samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Het merk nodigt vrouwen uit om hun eigen verhaal te schrijven en zichzelf te uiten door middel van hun kledingkeuzes.Kom langs bij Konijnendijk Mode en ontdek de wonderlijke wereld van Smashed Lemon, waar elk kledingstuk een avontuur is en elke dag een nieuw canvas om je persoonlijke stijl te schilderen.