Naar boven

Rinascimento

(0)
Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Rinascimento damesmode  

Dit merk interpreteert de verlangens van een echte vrouw, die onafhankelijk is en zich bewust is van haar vrouwelijkheid. Een vrouw met een sterke persoonlijkheid, dynamisch en onvoorspelbaar. Voor een vrouw die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Altijd perfect tot in het kleinste detail.
 

Collecties

Rinascimento heeft vooral jurken in de collecties. Het merk is een referentiepunt voor alle jonge vrouwen die op zoek zijn naar een product dat esthetisch aantrekkelijk, veelzijdig en altijd up-to-date is met de nieuwste modetrends. De collecties bieden een grote verscheidenheid aan trendy items en accessoires.

Winkelmerk

Dit merk is in de winkel van Konijnendijk Mode te vinden. Naast Rinascimento vind je in de winkel nog 150 andere dames- en herenmerken. Genoeg om je een hele dag te vermaken en te laten inspireren dus! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Heb je net even wat extra advies nodig? Boek één van onze arrangementen zoals het Vip-Arrangement. Op deze dag wordt je geadviseerd en heerlijk in de watten gelegd. Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela. Een cadeautje nodig? Neem eens een kijkje op onze lifestyle of beauty afdeling!