Naar boven

De broeken van Pierre Cardin

Pierre Cardin

Jeans van Pierre Cardin

Pierre Cardin maakt nette, verzorgde en stijlvolle herenmode. De Franse ontwerper (Pierre Cardin) kiest bij voorkeur voor bijzondere stoffen en fraaie afwerkingen. Daarbij combineert hij casual met chic, wat het merk nog een extra tintje geeft.

De collectie van Pierre Cardin

Naast jeans verkoopt Pierre Cardin ook nette pantalons. Zo kan je de spijkerbroek eens afwisselen met een nette pantalon voor bijvoorbeeld een feest, bruiloft of werkbespreking. Dit merk is daarom erg geschikt voor mannen in een leeftijd van 30 tot en met 70 jaar die gaan voor kwalitatief goede broeken.

Net gekleed

Houd je van de combinatie casual en toch netjes en stijlvol? Dan is Pierre Cardin zeker een merk om eens te bekijken en te passen! De (spijker)broeken zijn leverbaar in de lengtematen 32 t/m 36 en in de breedtematen 30 t/m 42. Wil je het merk combineren? Ga dan voor Olymp of State of Art.

Online jeans shoppen bij Konijnendijk Mode

In de webshop van Konijnendijk Mode vind je verschillende spijkerbroeken en jeans van dit herenmerk. Pierre Cardin staat bekend om de nette jeans die kwalitatief erg goed is. Veel mannen hebben vaak een bepaald model die ze graag dragen. Online je Pierre Cardin jeans shoppen kan dus heel gemakkelijk, veilig en snel. Betaal met Afterpay, Ideal of Creditcard. De verzending is gratis bij besteding vanaf €50!