Naar boven

OLYMP

(45) (45 artikelen)
OLYMP De Olymp herencollectie is de juiste keus voor mannen die houden van een hoogwaardige kwaliteit kleding waarin zij er modieus en stijlvol uit zien. Het draagcomfort van de Olymp overhemden met daarbij de goede pasvorm zijn een begrip in de Nederlandse herenmode. Bestel je Olymp overhemd nú online, dan heb je deze binnen twee werkdagen bij je thuis!
SorterenOlymp herenmode sinds 1951
Olymp is een echt familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie Bezner aan het roer staat. Olymp mode is een Duits merk. In de Duitse cultuur zijn degelijkheid en kwaliteit uiteraard heel belangrijk. Maar ook duurzaamheid is daar de laatste jaren als belangrijke visie aan toegevoegd. Wij verkopen de Olymp overhemden al jaren en ze vormen onderdeel van de vaste collectie in onze winkel. Dat hebben ze te danken aan de constante kwaliteit en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Een zekere aanrader dus van ons!


Olymp overhemden zijn stijlvol en bijna volledig kreukvrij
De Olymp herencollectie is de juiste keus voor mannen die houden van een hoogwaardige kwaliteit kleding waarin zij er modieus en stijlvol uit zien. De uitvoering, kleurkeuze en het materiaal is klassiek en opvallend door de bijzondere materialen en details. Het draagcomfort van de Olymp overhemden met daarbij de goede pasvorm zijn een begrip in de Nederlandse herenmode.


Olymp overhemden & Olymp shirts
De Olymp collectie bestaat uit vier verschillende lijnen. De Luxor overhemden zijn kreukvrij en hoeven dus niet gestreken te worden. De Tendenz-shirts hebben een perfecte pasvorm met een hoog draagcomfort. In de Level Five-overhemden zit veel stretch, wat deze collectie erg comfortabel maakt en de Novum overhemden zijn voor een meer casual draagmoment. Kun je geen Olymp overhemd naar jouw smaak vinden? Misschien zit er een goed overhemd voor jou in de collecties van Profuomo of State of Art.


Olymp bij Konijnendijk Mode
Bekijk en pas de Olymp collectie op de herenafdeling van onze winkel in Zuid-Beijerland. Naast dit merk vind je nog 150 andere modemerken in de enorme winkel waaronder Cast IronSuperdry en Scotch & Soda. Heb je niet veel tijd en wil je snel het perfecte outfit vinden? Dan helpen onze stylistes je graag. Naast de prachtige herenafdeling is er ook een damesafdelingrestaurantschoenenafdelingbeautyhoek, playroom voor de kinderen en een lifestyle afdeling. Olymp koop je trouwens ook veilig, snel en gemakkelijk bij ons online. Bestel je nú dan ontvang je je Olymp overhemd binnen twee werkdagen in huis. We gaan direct voor je aan de slag.