Naar boven

Olymp

OLYMP

De overhemden van Olymp

De herenkleding van Olymp is gemaakt voor de zelfverzekerde man. Mannen die houden van hoogwaardige kleding waarin zij modieus en stijlvol eruit zien. De kleding is ietswat behouden, maar toch opvallend door de bijzondere materialen en details. Daarnaast is het draagcomfort met daarbij de goede pasvorm een belangrijk begrip voor de omschrijving van de kleding. 

Olymp collectie

De collectie bestaat uit vier verschillende lijnen waarbij elke lijn heeft zijn eigen specialiteit heeft. De overhemden van Luxor zijn kreukvrij, waardoor u deze niet hoeft te strijken. Ideaal dus. Tendenz-shirts hebben de perfecte pascorm met een hoog draagcomfort. Level Five-overhemden zijn comfortabel dankzij de stretch met wederom een hoog draagcomfort. En Novum is nonchalanter, met meer casual overhemden en polo’s.

Accessoires om het af te maken

De collectie van dit heren mode merk bestaat uit overhemden, polo's en stropdassen. De kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd, waardoor je kunt varieren en nieuwe combinaties kunt maken in dezelfde stijl. Geen Olymp item kunnen vinden? Misschien is John Miller of Van Gils ook wel iets voor jou! 

Winkelmerk

Shop je graag met één van onze modeadviseurs? Kom dan langs in onze winkel in Zuid-Beijerland nabij Rotterdam waar wij je graag verwelkomen. Naast dit merk zijn er nog 150 andere topmerken te vinden.