Naar boven

Mijn Stijl

HET MERK MIJN STIJL IS VERKRIJGBAAR BIJ KONIJNENDIJK MODE

Van een geurkaars tot zeep, van roomspray tot een scrub, de collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, het oog wil natuurlijk ook wat!
Bij Mijn Stijl en Puur Zeep vinden ze (net als wij) het verhaal achter een product erg belangrijk en werken ze graag samen met kleinere fabrikanten. Proberen, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Helaas geldt dit niet voor alle producten, maar ze proberen zeker op een verantwoorde manier te de leukste Mijn Stijl en Puur Zeep producten voor je te maken.

Puur Zeep is een apart label van Mijn Stijl, de zeep is plantaardig en ook hier wordt de eindassemblage verzorgd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mijn Stijl alleen in onze winkel

De mooiste en leukste Mijn Stijl producten vind je bij Konijnendijk Mode! We hebben meer dan genoeg producten om lekker van te genieten. Heb je leuke Mijn Stijl en Puur Zeep producten voor een verjaardag nodig? Of zoek je verzorgingsproducten voor je zelf of als cadeautje? We hebben voor elke gelegenheid wel wat in huis je vindt vast wel iets leuks tussen de Mijn Stijl en Puur Zeep producten in onze winkel. Naast de Mijn Stijl producten vind je hier ook de leukste life style producten, luchtjes, boeken en accessoires. Voor fashion ben je hier helemaal aan het juiste adres. 150 topmerken voor zowel dames als heren wordt hier aangeboden. Uiteraard kun je ook terecht voor een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz. Het eerste kopje koffie of thee is van het huis.