Naar boven

Meyer

Meyer

Meyer

Meyer heeft een ruime collectie broeken voor heren. Kwaliteit staat hierbij bovenaan. Meyer heeft korte broeken, lange broeken en pantalons in het assortiment. Voor ieder wat wils! De broeken zijn erg goed afgewerkt en hebben een hele goede pasvorm. Slecht zittende broeken zijn hierdoor dan ook verleden tijd! De goede pasvorm van Meyer accentueert de sterkte punten van de klant.

Online bij Konijnendijk Mode

In onze webshop zijn de Meyer heren broeken verkrijgbaar. Naast Meyer broeken beschikken wij nog over ruim 150 andere merken. Wanneer je vandaag voor 22:00 uur besteld is jouw favoriete item morgen in huis. Een bijkomend voordeel is dat de verzendkosten helemaal gratis zijn! En om het nog mooier te maken kan je kiezen om achteraf te betalen.

In onze winkel

Neem je liever een kijkje in de winkel? Wij hebben een groot team van mode adviseurs die jou graag helpen om jou perfecte outfit uit te kiezen. Je kan ook kiezen voor het VIP-arrangement. Hierbij onderga je een kleurenanalyse. Er wordt bepaald welke kleuren het beste bij jou staan. Daarnaast wordt je verwend met een luxe lunch in ons Grand Café The Ritz. Wil je alleen kleding advies? Maak dan een afspraak met een Personal Shopper. Zo weet je zeker dat jouw favoriete styliste aanwezig is wanneer het jou uitkomt. Deze service is kosteloos.