Naar boven

Marco Manzini

(27) (27 artikelen)
Marco Manzini Het label Marco Manzini is het resultaat van liefde voor Italiaans design en vakmanschap. Italiaanse mannen krijgen stijl en gevoel voor mode ingegoten met de paplepel. Marco Manzini combineert de casual no-nonsens mentaliteit van de Noord-Europese man met de Italiaanse elegantie die in stijl en pasvorm zo goed bij ons past. Volledig afgestemd op onze pasvorm.
Sorteren


Marco Manzini voor Italiaanse stijl en draagcomfort
Marco Marzini is een collectie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waarin Italiaans vakmanschap en draagcomfort de belangrijkste waarden zijn. Het merk is bekend geworden om zijn opvallend elegante, goed afgestemde en kleurrijke collectie.

Marco Manzini straalt de Italiaanse liefde voor mode uit
Het label Marco Manzini is het resultaat van liefde voor Italiaans design en vakmanschap. Italiaanse mannen krijgen stijl en gevoel voor mode ingegoten met de paplepel. Marco Manzini herenmode combineert de casual no-nonsens mentaliteit van de Noord-Europese man met de Italiaanse elegantie die in stijl en pasvorm zo goed bij ons past. Volledig afgestemd op onze pasvorm. De Marco Manzini man vindt een sijlvolle outfit belangrijk. De kleding is bijna tijdloos en spreekt mannen aan van 35 tot 100 jaar. De collectie reikt van casual stoere items tot tijdloos klassieke kledingstukken. De collectie bestaat uit sweaters, jacks, jassen, poloshirts, shirts, overhemden, gilets, colberts, pullovers, pantalons. Marco Manzini mode wordt alleen in de betere speciaalzaken verkocht en je hebt daarmee dus een item dat je niet snel bij een ander zult zien.

Marco Manzini koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode
In onze winkel in Zuid-Beijerland koop je naast meer dan 150 andere topmerken de collectie van Marco Manzini. We voorzien je graag van een goed advies, zodat je een goed afgestemde outfit koopt. Combinaties met Baileys, Pierre Cardin en Profuomo zijn aanraders. We verkopen de toppers van Marco Manzini ook online. Bestel je vandaag, dan is je nieuwe outfit binnen twee werkdagen bij je in huis.