Naar boven

Stijlvolle dameskleding van Gustav

Gustav

Gustav Damesmode

Gustav is een damesmerk wat is ontstaan in Denemarken. Dit Scandinavische land staat bekend om merken die rust, clean en stijlvol zijn. Hetzelfde geldt voor Gustav. Het is een merk wat staat voor elegante, modieuze items met een passie voor kwaliteit. De kwaliteit is te zien in de stoffen, detaillering en pasvorm. Het is een stijlvol damesmerk voor vrouwen van 25 tot 65 jaar.
Gustav heeft een erg uitgebreide collectie, zoals jurken, broeken, truien, vesten, T-shirts, blouses en jasjes. De items zijn vaak tijdloos en zijn gemakkelijk met elkaar te combineren.


Trends 2020

De modetrend Simplicity sluit volledig aan bij het merk Gustav. Clean, elegant en modieus. Over elk detail is nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan de garen die gebruikt zijn voor de stiksels, het gebruik van het perfecte knoopje, maar ook de afwerking wordt met veel precisie gedaan. Merken die ook aansluiten bij de Simplicity trend, zijn onder andere: Dante 6, Mos Mosh, Summum en YAYA.

Online en in de winkel

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel waar de collectie van het merk Gustav te vinden is. Konijnendijk Mode vind je in Zuid-Beijerland en is gemakkelijk te bereiken via de A29. Parkeer gratis voor de deur en laat je adviseren door een van onze mode adviseurs. Behoefte aan een heerlijk kop koffie of thee? Kom dan eens een kijkje nemen in ons Grand Cafe The Ritz. Het eerste kopje is altijd van het huis.