Naar boven

Gil Bret

(10) (10 artikelen)
Gil Bret Gil Bret is een modemerk voor dames dat jassen en jacks produceert van hoge kwaliteit. Dit merk heeft dezelfde ontwerpers als Vera Mont en Betty Barclay. Deze drie prachtige modemerken vormen een bedrijf waar kwaliteit en elegantie voorop staat. Dit kun je terug zien in de keuze van dessins, materialen en stoffen. Het merk bestaat al ruim 40 jaar en is te koop in meer dan 60 landen, waaronder Nederland.

 

 

Dit damesmerk vind je in onze winkel!
Gil Bret is een modemerk voor dames dat jassen en jacks produceert van hoge kwaliteit. Dit merk heeft dezelfde ontwerpers als Vera Mont en Betty Barclay. Deze drie prachtige modemerken vormen een bedrijf waar kwaliteit en elegantie voorop staat. Dit kun je terug zien in de keuze van dessins, materialen en stoffen. Het merk bestaat al ruim 40 jaar en is te koop in meer dan 60 landen, waaronder Nederland.

Stijlvol en klassiek
Een vrouwelijke jas met een perfecte pasvorm en die ook nog eens lekker zit,  vind je bij Gil Bret. Het merk maakt items voor de moderne vrouw en kent drie verschillende stijlen, namelijk: Outdoor, Sports en Limited Edition. De namen zeggen gelijk al waar deze verschillende stijlen voor staan. Voor soortgelijk producten, kun je eens een kijkje nemen bij Freequent.Het merk verkoopt verschillende soorten jassen. Hierbij kun je denken aan jacks voor een casual sportieve look. Deze jacks hebben een rits, capuchon en veel zakken. Ook kent het merk veel soorten mantels. Hierbij kun je denken aan een warme wollen jas. Daarnaast vind je bij Gil Bret ook een donsjas of rechte katoenen trenchcoats en lange, elegante jassen met knoopsluiting.

Gil Bret jassen online
Dit mooie modemerk vind je bij Konijnendijk Mode in de Hoeksche Waard. Wij hebben een grote variatie in jassen en jacks. Wij hopen je dan ook snel te zien in onze winkel in Zuid-Beijerland, zodat ons modeteam je kan voorzien van persoonlijk advies!