Naar boven

Gerry Weber

(1) (1 artikel)
Gerry Weber
Sorteren

Gerry Weber bij Konijnendijk Mode

Gerry Weber dameskleding bij Konijnendijk Mode 

Gerry Weber is in 1973 opgericht in Duitsland en is voor stijlvolle dames. De doelgroep van dit damesmerk ligt voor dames tussen de 50 en 90 jaar jong. Het merk richt zich op dames die er graag goed uit zien en letten op mode met een goede pasvorm en wat comfortabel zit. De dames zijn actief en daar moet de kleding zich op aan passen!


De nieuwe collectie van Gerry Weber loopt van maat 38 tot maat 48

Dit damesmerk bestaat uit meerdere collecties per seizoen. De ontwerpen sluiten goed aan op de trends en kleuren van het seizoen.
De collecties zijn vernieuwend door de kleurthema’s, speelse details en bijzondere prints. De kleding is perfect voor een speciale gelegenheid, denk aan een bruiloft of jubileum. De nieuwe collectie is ook perfect voor een dagelijkse outfit, vrouwelijke bussiness look of stijlvolle mode en bestaat uit jurken, blazers, jassen, broeken, pantalons, t-shirts, blouses en vesten. Gerry Weber kopen met korting of in de aanbieding? Neem snel een kijkje of de collectie al in de SALE is! Gerry Weber online en offline in onze winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Gerry Weber bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Taifun of Cambio. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.