Naar boven

Gate One

Deze afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Heren jassen van Gate One

Dit gerenommeerde jassenmerk bestaat nog maar sinds 2007 en heeft nu al een vaste plek bij Konijnendijk Mode veroverd. Het merk produceert nette, klassieke jassen met mooie stiksels, originele ritslijsten en bijzondere details. Door deze details zijn de jassen niet stijf, maar hebben ze een sportief tintje.


Stijlvolle en sportieve collectie

De jassen van dit merk zijn te herkennen aan de modieuze, degelijke en klassieke maar ook sportieve uitstraling. Bij Gate One zijn stijl en kwaliteit kernwaardes. Een jas gaat dus lang mee en blijft ook bij dagelijks gebruik mooi.


Gate One jassen

Houdt je van degelijk en klassiek? Gaat jouw voorkeur uit naar gemak en comfort, maar dan wel met mooie details? Dan is het merk zeker een aanrader. Door de unieke details van de jassen krijgen de klassieke jassen tegelijkertijd een sportieve uitstraling. Je vindt dit merk bij de jassenafdeling op de begane grond. Merken als Reset, State of Art of Fortezza.


Gate One bij Konijnendijk Mode

De jassen van dit herenmerk vind je in de winkel van Konijnendijk Mode, maar helaas niet online. In onze winkel vind je een groot assortiment aan herenjassen. Daarnaast kun je ook terecht voor de damescollectie, woonaccessoires, schoenen, beauty en nog veel meer. Geniet van een dagje uit bij Konijnendijk Mode en maak je dag compleet met een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz.