Naar boven

Gate One

(1) (1 artikel)
Sorteren

Gate One herenmodemerk

Het merk Gate One is voor mannen die weten wat ze willen. Mannen die innovatie en creativiteit waarderen en die functionele, kwalitatieve en comfortabele kleding willen.

Carthew kwam op het idee om reizigers kleding, accessoires en accessoires te ontwerpen en de consument daarmee een klein stukje van Australië te geven. Roadsign Australia is geïnspireerd door avontuur en reizen en wordt voornamelijk geassocieerd met sportieve, functionele en comfortabele mode.

De collectie van Gate One: gewatteerde jassen, maar ook blouses en vesten

Goed uitgeruste wintercollectie met dikke gewatteerde jassen, parka's met donsvulling of warme wollen jassen. De zomercollectie bestaat uit ultralichte overhemden en vesten voor de zomer. De kleding van Gate One is perfect voor vrijetijdsbesteding.

Gaat jouw voorkeur uit naar gemak en comfort, maar dan wel met mooie details? Dan is het merk zeker een aanrader. Door de unieke details van de jassen krijgen de klassieke jassen tegelijkertijd een sportieve uitstraling.

Dstrezzed in onze winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Gate One bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Cast Iron, Superdry of Scotch & Soda. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.