Naar boven

Gant

(21) (21 artikelen)
Gant Konijnendijk Mode verwelkomt heren in de wereld van Gant, waar tijdloze elegantie en klassieke stijl samenkomen in een verfijnde collectie van herenkleding. Gant heeft een reputatie opgebouwd als een symbool van kwaliteit, vakmanschap en verfijning, waardoor het een must-have merk is voor de moderne gentleman.


Stukje geschiedenis van Gant
De geboorte van GANT vond plaats in een tijd van grote veranderingen en mogelijkheden. In het bruisende New Haven, een centrum van Amerika's kledingindustrie, bloeide het bedrijf op dankzij de inzet van getalenteerde kleermakers, waaronder een gemeenschap van Italiaanse immigranten. De Gantmachers, Bernard en Rebecca, zagen hun bedrijf en gezin gedijen in de gouden tijden van de kledingindustrie. Hun zonen, Marty en Elliot, opgegroeid in de fabriek, werden een integraal onderdeel van het succes van GANT. Hun ervaring op de fabrieksvloer en hun kennis van de modetrends op de nabijgelegen Yale-universiteit vormden de basis voor de toekomst van het bedrijf. Na een onderbreking door de Tweede Wereldoorlog, keerden Marty en Elliot terug naar huis met een hernieuwde focus en opleiding. Gewapend met diploma's in bedrijfsadministratie en marketing, brachten ze nieuwe ideeën en strategieën naar het familiebedrijf.

Ontdek de Tijdloze Stijl van GANT
Bij Konijnendijk Mode nodigen we je uit om de tijdloze stijl en vakmanschap van GANT te ervaren. Ontdek onze uitgebreide collectie van GANT kledingstukken en voeg een vleugje klassieke elegantie toe aan jouw garderobe. Met GANT ben je verzekerd van kwaliteit, stijl en innovatie die de tand des tijds doorstaan.