Naar boven

Damesschoenen van Gabor

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 Dit merk vind je in onze winkel!

Wie denkt dat Gabor alleen nog voor comfort staat, heeft het mis! Natuurlijk staat dit damesmerk nog steeds bekend om het comfort en de kwaliteit van de schoenen, maar trends worden ook op de voet gevolgd! Dit damesmerk is daarom voor een grote groep dames geschikt. Houd jij van stijlvolle, moderne schoenen die wél lekker zitten en ook nog eens goed betaalbaar zijn? Dan is Gabor iets voor jou!

De collectie van Gabor

De schoenencollectie van Gabor bestaat uit moderne, stijlvolle en ‘lekker zittende’ schoenen. Deze zomer is de veterschoen/herenschoen in allerlei kleuren verkrijgbaar. Daarnaast vind je espadrilles, sneakers, laarsjes en sandalen. De schoenen zijn gemaakt van leer en bieden jou daarom optimaal draagcomfort.

Draagbare collectie

Doordat bij het maken van de collectie is gelet op de kwaliteit en draagbaarheid van de schoenen, kan je de schoenen voor iedere gelegenheid aan. Ze zeggen dat schoenen je outfit kunnen maken of breken, met schoenen van Gabor weet je zeker dat je goed zit!

Gabor in onze winkel

Online zijn de schoenen van Gabor niet verkrijgbaar. In de winkel vind je een uitgebreide collectie van de schoenen. Onze mode adviseurs kijken graag met je mee om te zien welke schoen voor jou geschikt is. Heb je een bijzonder feestje of ontvang je graag een Persoonlijk Advies waar onze adviseurs de tijd voor je nemen? Ook dat kan! Je bent van harte welkom.