Naar boven

G-Star voor dames en heren

(12) (12 artikelen)
G-Star

G-star Damesmode en Herenmode

Dit Nederlandse merk is een jeansmerk voor dames én heren en opgericht in 1989. G-Star is in een redelijk korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste jeansmerken van Nederland. G-star wil zich onderscheiden van andere jeansmerken. Ze maken dan ook gebruik van innovatieve toepassingen. Niet zomaar een spijkerbroek, maar luxe denim voor op straat. Daar staat G-star voor. Naast het ontwerpen van de collecties is G-Star ook bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo hebben ze een Save the Ocean campagne, waar ze kleding maken van gerecycled plastic uit de zee. En werken ze samen met bekende mensen, zoals Pharrell Williams en Afrojack

In januari 2017 brengt G-star zelfs 3D denim op de markt. Genaamd de Lanc voor dames en heren. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van naden aan de zijkant, maar met contouren aan de voorkant.

G-Star heeft denim verheven tot streetwear met een luxe finish. Door het ruwe denim met nieuwe technieken te bewerken heeft de stof verschillende uitwerkingen op de kleding, zodat het een luxere uitstraling krijgt. Mooie wassingen, verschillende afwerkingsniveaus en bijzondere details en extra items die erbij passen maken een vernieuwende en uitgebreide collectie. Je kan je hele outfit samenstellen uit G-Star items!

Trends 2018

De Jeans trend van 2020 past uiteraard helemaal bij G-star. Een van de populairste jeansmerken van de laatste jaren! G-star gaat mee met de trends of lopen misschien zelfs wel een stapje voor op de trends. Zij zoeken vernieuwing in wassing, vormgeving en applicaties. Stoer, ruig en modisch zijn een aantal kernwoorden die bij G-star passen.

Alleen verkrijgbaar in onze webshop

Koop de collectie van G-star voor dames en heren veilig en snel online. Werkdagen voor 22:00 uur besteld, worden morgen thuis bezorgd. Bestel je G-star artikelen online en kom je pakket afhalen in de winkel. Laat je direct adviseren door een van onze mode adviseurs. Helaas is het merk G-star niet verkrijgbaar in onze winkel. Konijnendijk Mode is gevestigd in Zuid-Beijerland onder de rook van Rotterdam. Geen parkeerkosten, want je kunt gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Naast G-star hebben wij in ons pand van 4000 m2 ruimte voor meer dan 150 andere top merken!