Naar boven

Floris van Bommel herenschoenen

(2) (2 artikelen)
Sorteren
Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Het schoenenmerk Floris van Bommel

Floris van Bommel is het Nederlandse schoenenmerk van Van Bommel opgericht in 1734. Het familiebedrijf Van Bommel vernoemde het merk Floris van Bommel naar zoon Floris. Floris van Bommel zelf is de creative director van het bedrijf en houdt zich vooral bezig met de uitstraling en het ontwerp van de schoenen, sokken en riemen.

De schoenen voor mannen

Floris van Bommel schoenen worden beschreven als een kwaliteitsschoen met een klassiek karakter en een modern randje. De schoenen kenmerken zich door opvallende elementen, zoals een patroon in het leer, een hak met een print of aparte materialen, zoals slangenleer of crocoleer. Alle schoenen voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en zijn tijdloos. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen gaan de schoenen langtijdig mee en zitten ze comfortabel.

Floris van Bommel bij Konijnendijk Mode

Bij Konijnendijk Mode vind je de herenschoenen van Floris van Bommel. Per seizoen wordt er weer een mooie collectie getoond bij de schoenenafdeling op de begane grond. De vindt schoenen die goed onder een pak kunnen maar ook prachtige modellen voor bij een casual uitstraling. Naast Floris van Bommel vind je ook Cycleur de luxe, van Lier en nog veel meer. Wil je advies in onze winkel? Geen probleem, onze stylistes staan graag voor je klaar. De winkel is 5 dagen in de week geopend en vrijdag t/m 21.00 uur. Parkeren kan voor de deur en is gratis! Geniet naast de mooie kleding ook van ons Grand Café The Ritz. Het team maakt heerlijke belegde broodjes, salades of soep voor je klaar. Bekijk hier de menukaart! Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op de heren business afdeling of bij de nieuwe collectie op de onze trendafdeling. Je bent van harte welkom bij Konijnendijk Mode