Naar boven

Dameskleding van Erfo

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 

Over Erfo

Erfo is een Duits modemerk dat in 1937 is opgericht. Dit modemerk is al ruim zeventig jaar een begrip in de modewereld en wordt van generatie op generatie overgedragen. Het is een echt familiebedrijf. Zij staan vooral bekend als blouses-specialist. Erfo staat voor kwaliteit, variatie en draagbaarheid. Aantrekkelijke damesmode voor de vrouw. Erfo ontwerpt draagbare mode, die betaalbaar is en die ruimte biedt voor verschillende soorten outfits.

Kenmerken Erfo

Erfo kent een uitstekende duurzame Duitse kwaliteit. Dit modemerk heeft veel fans in Noord-Europa. Het merk biedt rokken, blazers, vesten, T-shirts en vesten aan. De dameskleding van dit merk wordt aangeboden vanaf maat 38 t/m maat 52. Zij richten zich vooral op vrouwen boven de dertig jaar.

Collectie Erfo

Dit modemerk voert drie verschillende lijnen binnen haar collectie. Erfo Original is bedoelt voor de sportieve elegante vrouw, Erfo Different voor de modebewuste vrouw en Erfo Special voor de wat vollere vrouw. Doordat zij deze drie lijnen doorvoeren in hun collectie spreken zij een brede doelgroep vrouwen aan, voor ieder wat wils!

Winkelmerk

Ben je een klassieke, moderne vrouw die ervan houdt om er goed uit te zien? Dan verwijzen wij je graag naar onze winkel in Zuid-Beijerland. Konijnendijk Mode houdt de collectie actueel en gevarieerd, zodat je genoeg mogelijkheden hebt. Onze mode adviseurs voorzien je graag van persoonlijk advies.