Naar boven

Digel

Digel bij Konijnendijk Mode

Het merk Digel maakt al sinds 1939 de beste kostuums voor heren. Het merk gaat goed met de tijd mee, en vind het belangrijk om te luisteren naar de behoeften van de klant. Daarom de colberts en pantalons goed aan bij uw lichaam. Zo draag je comfortabele kostuums, en zie je er altijd stijlvol en chique uit.


Digel: de beste kostuums voor heren

Digel vind het belangrijk dat de kleding die zij produceren goed aansluit bij hoe u beweegt. Daarnaast is uw silhouet een heel belangrijk punt voor de ontwerpers. Doordat zij met de laatste trends meegaan is er altijd wel een item dat aansluit bij de gelegenheid en uw wensen. Dit merk past perfect bij de onafhankelijke man.

 

Digel; van comfortabele pantalons tot goed zittende colberts

Ben je op zoek naar een comfortabel kostuum, of juist naar een colbert? Bij Digel zit je goed. Door de goede pasvorm zorgt de kleding van het merk ervoor dat je zelfverzekerd door het leven gaat. Ook voor een pantalon van goede kwaliteit zit je goed bij Digel.

 

Digel bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Digel bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Cavallaro Napoli of Carter & Davis. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.