Naar boven

Dameskleding van CECIL


Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Cecil is authentiek, altijd bij de tijd en sportief. Dit merk heeft een breed en toegankelijk assortiment. Zo bestaat de collectie uit broeken, jasjes, tops, jurken en ga zo maar door! Dit damesmerk is in 1989 in Duitsland ontstaan. Door een efficiënte en snelle eigen productie komt er twaalf keer per jaar een nieuwe collectie uit. Ben je een liefhebber van Cecil? Dan zijn er dus regelmatig nieuwe items in de collecties te vinden!

Cecil: goed betaalbaar!

Cecil is alledaags, trendy en ook heel leuk betaalbaar. Dit damesmerk is gemaakt voor dames tussen de 35 en 60 jaar en ook dames met een maatje meer kunnen hier terecht. Het is een erg toegankelijk modemerk en je kan je gehele outfit stylen met items van dit merk. Ideaal toch?

Street One

De mode van Cecil is erg vergelijkbaar met het damesmerk Street One. Dit damesmerk levert ook iedere maand verschillende collecties, waardoor er veel vernieuwing te zien is. Daarnaast is de pasvorm erg prettig en kan je Street One leuk combineren met Cecil. De prijs van dit merk ligt iets hoger dan Cecil, maar is nog steeds goed betaalbaar!

Winkelmerk

De collecties van Cecil en Street One zijn alleen in onze winkel verkrijgbaar. Online zijn merken te vinden als Esprit, EDC en Geisha. In onze winkel zijn ruim 150 modemerken te vinden voor dames en heren. Zuid-Beijerland ligt op 20 minuten van Rotterdam en nabij Goeree-Overflakkee. Parkeren is gratis! Net als het eerste kopje koffie of thee. Kom je gezellig langs?