Naar boven

Butcher of Blue

(40) (40 artikelen)
Butcher of Blue
Butcher of Blue herenkleding is opgericht door Maarten en Bob, twee mannen uit Hoogland. Zij maken alleen kleding die ze zelf ook zouden dragen en dus staat Butcher of Blue garant voor ruige designs, gecombineerd met absolute topkwaliteit. Kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode om de nieuwste collectie van Butcher of Blue te bewonderen.


Butcher of Blue

De nieuwe collectie van Butcher is ieder seizoen weer verrassend, ook al veranderen ze in de basis niet veel. De creaties zijn stoer en tegelijkertijd ook gekleed. Dat is waarom het merk Butcher of Blue zoveel mannen aanspreekt. Zo is een stijlvolle clifden trui geschikt voor een dag op kantoor of een serieuze vergadering. Maar het comfort van deze mooie Butcher truien zorgt er ook voor dat je het gewoon op een normale doordeweekse dag graag draagt.

Butcher of Blue truien

Butcher of Blue herenkleding is opgericht door Maarten en Bob, twee mannen uit Hoogland. Zij maken alleen kleding die ze zelf ook zouden dragen en dus staat Butcher of Blue garant voor ruige designs, gecombineerd met absolute topkwaliteit. Populair is de Butcher of Blue polo, maar ook de Clifden truien, army t-shirts en stoere overhemden zijn inmiddels zeer gewilde herenkleding items. Een van de absolute bestsellers van Butcher of Blue is de Clifden trui. Deze kwalitatieve en comfortabele top trui weet iedere man te verleiden door zijn zachte kwaliteit en luxe uitstraling. Zoek je toch een wat meer dunne trui? Dan moet je zeker eens de Structure crew uitproberen. Ook deze trui voelt erg zacht, heeft een getailleerde pasvorm en staat uitzonderlijk goed gekleed. Je vindt bij ons een groot aanbod Butcher of Blue truien.

Shop nu bij Konijnendijk Mode

Kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode om de nieuwste collectie van Butcher of Blue te bewonderen. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000m2 waar 150 dames- en herenmerken kunt shoppen. Heb je extra hulp of advies nodig? Maak dan een afspraak via de website en krijg advies van een professional. Profiteer van allerlei voordelen zoals bijvoorbeeld de privilege cheque, professioneel modeadvies, gratis verzending vanaf €50 en gratis parkeren voor de deur.  Uitgeput van het shoppen? Kom dan gezellig een kopje koffie drinken of geniet van een lekkere lunch bij ons Grand Café The Ritz.