Naar boven

Bugatti

Bugatti

Bugatti herenmode bij Konijnendijkmode

Bugatti is al sinds het einde van de 19e eeuw een grote naam in de autowereld. Naast raceauto’s produceert het merk ook personenauto’s. Dezelfde kwaliteit en klasse brengt het merk ook terug in de Bugatti kledinglijn. Konijnendijk Mode verkoopt op dit moment de jassen en vesten van Bugatti.


Klassieke en luxe stijlvolle kleding Bugatti


Bugatti biedt de man een klassieke en luxe uitstraling! 
Een breed aanbod van zakelijke tot vrijetijdskleding. De ontwerpers gaan altijd voor een mix van modern, klassiek en sportief!


Bugatti Collectie

Als modebewuste man met klasse is het zeer waarschijnlijk dat Bugatti jou aanspreekt. Tijdloze items en een verzorgd uiterlijk; dat is waar deze man waarde aan hecht! Het merk Bugatti kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en de status van het merk. De jassen en vesten van Bugatti stralen dit dan ook uit op alle vlakken. Zo zijn de materialen van hoogwaardige kwaliteit en straalt de kleding de stijl uit van de klassieke racewereld. Op de herenafdeling vind je ook vergelijkbare merken zoals State of Art en Pierre Cardin.


Onze winkel          


Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bekijken. Naast Bugatti zijn hier nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals State of Art! We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de juiste maat in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in onze winkel komen passen. Net even wat meer advies nodig? Boek één van onze arrangementen.
hyh