Naar boven

Bugatti

(24) (24 artikelen)
Bugatti Bugatti is al sinds het einde van de 19e eeuw een grote naam in de autowereld. Naast raceauto’s produceert het merk ook personenauto’s. De kwaliteit en klasse van de Bugatti wagens brengt het merk ook terug in de Bugatti kledinglijn. Met een Bugatti vest of Bugatti jack koop je niet alleen een kledingstuk, maar ook een stuk racecultuur. Je koopt Bugatti nu ook online!Bugatti herenmode voor sportief casual liefhebber
Bugatti is al sinds het einde van de 19e eeuw een grote naam in de autowereld. Naast raceauto’s produceert het merk ook personenauto’s. De kwaliteit en klasse van de Bugatti wagens brengt het merk ook terug in de Bugatti kledinglijn. Met een Bugatti vest of Bugatti jack koop je niet alleen een kledingstuk, maar ook een stuk racecultuur. 

Bugatti voor een klassieke en luxe uitstraling
De Bugatti mannencollectie bestaat uit een breed aanbod van zakelijke tot vrijetijdskleding. De ontwerpers gaan altijd voor een mix van modern, klassiek en sportief. Modebewuste mannen met oog voor klasse en stijl passen goed bij de Bugatti mode. Tijdloze items en een verzorgd uiterlijk, dat is waar deze man waarde aan hecht.Het merk Bugatti kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en de status van het merk. De jassen en vesten van Bugatti stralen dit dan ook uit op alle vlakken. Zo zijn de materialen van hoogwaardige kwaliteit en straalt de kleding de stijl uit van de klassieke racewereld. Op de herenafdeling vind je ook vergelijkbare merken zoals State of Art en Pierre Cardin. Maar ook combinaties met PME Legend en Vanguard worden vaak gemaakt. 

De uitgebreide Bugatti collectie koop je in Zuid-Beijerland      
De enorme winkel van Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland herbergt maar liefst 150 topmerken voor dames en heren. Er zijn ervaren modeadviseurs aanwezig die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Een persoonlijk advies, boek dan vooraf een van onze stylisten, zodat je alle tijd hebt om een goede combinatie samen te stellen. Geen tijd voor de winkel? Bestel je nú online, dan heb je je nieuwe Bugatti outfit binnen twee werkdagen bij je thuis!