Naar boven

Blackstone

(7) (7 artikelen)
Blackstone Blackstone schoenen hebben een stoere en grove uitstraling. De schoenen worden gemaakt door de beste vakmensen, het design is authentiek en wordt bewust rustig gehouden. De focus ligt op het materiaal, de details en de afwerking. Kom langs in de winkel of shop online bij Konijnendijk Mode!Onstaan van Blackstone

Blackstone schoenen hebben een stoere en grove uitstraling. De schoenen worden gemaakt door de beste vakmensen, het design is authentiek en wordt bewust rustig gehouden. De focus ligt op het materiaal, de details en de afwerking. Blackstone werd voor het eerst in 1992 op de markt gebracht. Het is een Nederlands familiebedrijf en produceert al 25 jaar lang schoenen. Het begon allemaal met het ontwerpen van een werkschoen, maar al snel groeide Blackstone uit tot een merk van formaat. De sneakers worden ontworpen door gepassioneerde vakmensen. Comfort, fashion en uniciteit zijn belangrijke elementen in het ontwerpen van de schoenen. Dit maakt dat de schoenen zijn ontworpen volgens de laatste trends.


Luxe materialen

Één van de kernwaarden van Blackstone is het gebruiken van de meest luxe materialen. Zo gebruiken zij bijvoorbeeld echt leer en schapenvacht. De materialen zijn van goede kwaliteit en geven een mooie uitstraling. Als plus punt zorgt schapenvacht en leer voor warme voeten: lekker voor de koude en natte dagen! Hiermee levert Blackstone schoenen van goede kwaliteit.Het merk heeft altijd zijn eigen identiteit behouden en de schoenen die Blackstone vandaag de dag produceert kun je nog steeds als stoer omschrijven. Blackstone schoenen worden van hoogwaardige materialen gemaakt en zijn het resultaat van een sterk staaltje vakmanschap In augustus 2012 ontvingen zij de prijs ‘beste rising brand in business’. De prijs geeft aan dat het merk met de nieuwste trends mee gaat, waardoor Blackstone in een snelle lijn aan het stijgen is.


Blackstone bij Konijnendijk Mode

Kom langs bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland en laat je adviseren door een van onze mode adviseurs. Laat je ook verassen door een van de andere 150 merken zoals Cast Iron, PME Legend en Pure white.Geniet van een kopje koffie en een lekkere lunch bij ons Grand Café The Ritz. Profiteer van allerlei voordelen bij Konijnendijk Mode zoals bijvoorbeeld de privilege cheque, professioneel modeadvies, gratis verzending vanaf €50 en gratis parkeren voor de deur.