Naar boven

Biba sieraden

(0)
Biba

Biba sieraden bij Konijnendijk Mode

Ben je op zoek naar hippe trendy Biba sieraden? Dan vind je deze zeker bij Konijnendijk Mode in de winkel. Sieraden van Biba sluiten aan op de laatste mode trends. Ben je op zoek naar stoere, stijlvolle, hippe en/of chique bijoux of zoek je iets speciaals voor een feestje en vind je het leuk het stralende middelpunt te zijn? Dan is dit merk zeker wat voor jou

Biba sieraden

Ben je op zoek naar hippe trendy Biba sieraden? Dan vind je deze zeker bij Konijnendijk Mode in de winkel. Sieraden van Biba sluiten aan op de laatste mode trends. Ben je op zoek naar stoere, stijlvolle, hippe en/of chique bijoux of zoek je iets speciaals voor een feestje en vind je het leuk het stralende middelpunt te zijn? Dan is dit merk zeker wat voor jou. Je kunt kiezen uit diverse armbanden; van de bekende Basic Crystals tot de Fashion. Ben je liefhebber van de oorbellen? Ook dan kan je bij ons terecht, hippe en trendy oorbellen met echte Swarovski kristallen of schitterende resin stenen.

De collectie van Biba

Kleurrijk en uitbundig, vrolijk en verrassend. Alles kan en mag met de hippe bijoux van Biba. De grote keuze in armbandjes, oorbellen, kettingen en sjaals van Biba zorgt ervoor dat iedereen de perfecte set vindt! Kies je favoriete kleur, geniet van alle mooie Biba sieraden en zoek daarbij de sjaals met bijpassende kleur. 
Biba geeft je dé mogelijkheid om creatief te combineren met hippe sieraden. Creeër de stijl die perfect aansluit bij jezelf! Door de grote keuze sieraden is er voor iedereen een prachtige combinatie te vinden. Vindt je het lastig kiezen, dan hebben voor jouw al schitterende sets gemaakt. Doe inspiratie op van de Biba armbandensets. Je vindt de collectie op de begane grond bij het andere sieradenmerk My Jewellery. Kom niet alleen voor de prachtige sieraden maar neem zeker ook een kijkje op de damesafdeling. Van de 150 modemerken zit er vast wel wat moois voor jou tussen.