Naar boven

Batida dameskleding

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Batida kleding

Batida is een merk van Griekse afkomst. Het bedrijf is gevestigd in de Griekse hoofdstad Athene. Het merk is gespecialiseerd in jurken. Batida brengt vernieuwende mode met stijl en verbeelding en wordt goed ingespeeld op de laatste modetrends.

Collectie

De collectie van Batida is vrouwelijk, modieus en tegelijkertijd betaalbaar. De jurken zijn elegant, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, maar zijn ook zeker casual. De maten van Batida gaan van 36 tot 48, waardoor het merk een brede doelgroep aanspreekt. De stoffen die gebruikt worden zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Batida jurken online

Batida jurken zijn nog niet online te vinden bij Konijnendijk Mode. Bestel je toch graag online, dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij de jurken van Expresso in onze webshop. Als je een bestelling plaatst in onze webshop voor 22:00 uur, heb je het morgen al in huis. Tevens betaal je geen verzendkosten bij een bestelling.

Batida bij Konijnendijk Mode

In onze winkel in Zuid-Beijerland hebben wij een breed aanbod en tevens een professioneel modeteam die je graag van advies voorziet! Onze winkel is te vinden in ongeveer twintig minuutjes rijden vanaf Rotterdam. Hier vind je de collectie van Batida en kun je de jurken op je gemak bewonderen en passen.