Naar boven

Batida dameskleding

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

BATIDA KLEDING

Batida is een merk van Griekse afkomst. Het bedrijf is gevestigd in de Griekse hoofdstad Athene. Het merk is gespecialiseerd in jurken. Batida dameskleding brengt vernieuwende mode met stijl en verbeelding en wordt goed ingespeeld op de laatste modetrends.
 

COLLECTIE

De collectie van Batida is vrouwelijk, modieus en tegelijkertijd betaalbaar. De jurken zijn elegant, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, maar zijn ook zeker casual. De maten van Batida gaan van 36 tot 48 waardoor het merk een brede doelgroep aanspreekt. De stoffen die gebruikt worden zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

 

BATIDA BIJ KONIJNENDIJK MODE

In onze winkel in Zuid-Beijerland hebben wij een breed aanbod en tevens een professioneel modeteam die je graag van advies voorziet! Onze winkel is te vinden in ongeveer twintig minuutjes rijden vanaf Rotterdam. Hier vind je de collectie van Batida en kun je de jurken op je gemak bewonderen en passen. In onze winkel van 4000m2 zijn nog 150 andere merken te vinden. Even bijkomen van een dagje shoppen? Drink gezellig een kop koffie in Grand Café The Ritz! Wanneer je net wat extra advies nodig hebt kun je één van onze arrangementen boeken. Kies bijvoorbeeld voor het VIP-arrangement of de Personal Shopper