Verbouwingsblog
Bij Konijnendijk Mode staat er een druk, spannend maar vooral leuk jaar voor de deur… WIJ GAAN NAMELIJK UITBEREIDEN! Vanaf januari 2024 start de uitbreiding en de verwachting is rond februari 2025 klaar te zijn. Onze maandelijkse updates nemen je stap voor stap mee in het proces, zodat ook jij op de hoogte blijven van al deze mooie veranderingen.
 


 
Januari '24

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Januari betekende de aftrap van onze grote verbouwing. Zo zijn we begonnen met het afzetten van de parkeerplaats om hier het bouwterrein van te maken. De tweede stap was het verwijderen van het asbest uit het oude gemeentehuis. Zodra dit allemaal is geregeld, kunnen we beginnen met de sloop van het oude gemeentehuis door Van Groningen. 

Februari '24

Het grondonderzoek is positief en bevat dus geen grondvervuilingen, dit betekent groen licht voor de bouw! Inmiddels is er een bouwbord geplaatst op het bouwterrein en het sonderen is geregeld. Deze maand beginnen we ook met het plaatsen van de stofschotten als afscheidingswand in de winkel, zodat de zijkant afgebroken kan gaan worden.

Maart '24

Het oude gemeentehuis is volledig gesloopt en alle puinresten zijn afgevoerd. De stofwanden zijn door de gehele winkel, magazijnen en kantine geplaatst om een afscheiding te creëren en de zijkant van het bestaande pand afgebroken kan worden. Inmiddels is de volledige zijkant van het pand afgebroken, nu kan de ruwbouw van het nieuwe pand tegen de winkel aangebouwd worden. Ook zijn er al voorbereidingen om het bouwterrein in te richten getroffen.