Afspraak makenOp dit moment is het niet mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijk shoparrangement. 

Dit kan weer vanaf dinsdag 28 maart 2023. 

Persoonlijk advies!
Onze modeadviseurs staan altijd voor je klaar, maar wellicht heb je net wat extra advies nodig. Dan maken we graag wat extra tijd voor je vrij wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld omdat je gaat trouwen, je even niet meer weet wat goed bij je figuur past of omdat je je garderobe met de perfecte items wilt aanvullen! 
Bekijk hieronder de arrangementen: VIP Arrangement, Styling Arrangement, Personal Shopper of Kostuum op maat. !!
 
Styling arrangement
Één van onze gecertificeerde personal shoppers helpt je bij het stylen van je outfit aan de hand van een figuuranalyse. Hierbij wordt er gelet op je figuurtype evenals je lichaamsverhoudingen. Welke items doen je figuur recht en welke minder? Voor een twee uur durende stylingsessie (10.00-12.00 uur of 14.00-16.00 uur) dien je één week van tevoren online een afspraak te maken. Dit is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. De kosten voor dit Styling Arrangement bedragen €50. Bij een besteding vanaf €250,- krijg je deze €50,- weer terug.
Plaats bij de opmerkingen of je voorkeur hebt voor een van de stylisten.
Je kunt kiezen uit:

  • Gerdien
  • Inge
  • Jeanette
  • Linda
  • Marjan
  • Geen voorkeur


Personal shopper
Zoveel merken, zoveel keuze. Soms is het lastig om de juiste outfit voor je zakelijke, feestelijke of casual gelegenheid te vinden. Natuurlijk staan onze modeadviseurs altijd voor je klaar. Maar wil je zeker weten dat de Personal Shopper op de door jouw gewenst datum en tijd beschikbaar is, maak dan een afspraak! Je kunt in de opmerkingen je voorkeur voor stylist invoeren! Wij zullen dan kijken of de desbetreffende stylist aanwezig is.

Kostuum op maat
Ben je op zoek naar een kostuum dat echt niemand anders heeft? Laat dan een kostuum op maat maken en wees er zeker van dat je een uniek kostuum draagt! Je hebt de keuze uit tientallen stoffen, knopen, stiksels, voeringen, knoopsgaten en modellen. Daarnaast word je van top tot teen opgemeten, zodat je kostuum als gegoten zit! 

VIP Arrangement
Tijdens het VIP Arrangement kun je zien wat verschillende kleuren doen met je gezicht. Het dragen van de juiste kleuren is heel belangrijk voor je uitstraling. Naast dat je de geschikte kleuren in je kleding terug laat komen is het ook van belang om de juiste kleuren toe te passen in je make-up en de kleur van je haar. Tijdens het VIP Arrangement maken wij je ook op met deze kleuren zodat je er fris en stralend uit. Het VIP Arrangement is van 10.00 tot 15.00 uur en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. De kosten bedragen €150,-. 

Vragen?
Stuur ons gerust een bericht via webshop@konijnendijkmode.nl of bel naar 0186-661700.
We hopen je gauw weer te zien in onze winkel!