Wat trek jij aan op Valentijnsdag?

Door Sylvia van der Zande - 09 februari 2023


Passievol Rood


Met rood als kleur van de liefde zit je altijd goed op Valentijnsdag. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rood pak van No One Else, Ichi of Andcowoman. Draag er een vrouwelijke top onder en style het geheel af met een pump als je het een feminine touch wil geven.

Ga je liever voor een casual look? Draag dan onder je pak een t-shirt bijvoorbeeld het witte T-shirt met rood hart van Esprit en verwissel de pumps voor sneakers. Draag dan sneakers.

De blazer en pantalon zijn natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar te dragen. Zo is een rode blazer mooi op een jeans of lederen broek.


Pink it is!

Een andere lieflijke kleur is roze. Zowel knalroze als het zachtroze zien we veel dit voor jaar en is dit seizoen niet weg te denken. Zachtroze pakken vind je bij ons in de winkel van Vero Moda of Only.

Kun je niet kiezen tussen rood en roze? Je kunt het ook in de mix dragen. Colourblock de kleuren (hoe? Dat lees je in mijn vorige blog) of kies voor een kledingstuk waarin beiden kleuren zitten zoals de lichtroze jurk met rode bloemen van Aaiko. Hoe vrouwelijk wil je het hebben?

Wist je trouwens dat Parisiennes al lang rood en roze combineren? Als zij dat kunnen, dan jij ook! Probeer het eens.


Subtiel Valentijns accent

Wil je niet te veel opvallen met je outfit maar wel een Valentijns eyecatcher toevoegen. Houd je outfit dan rustig en maak je look af met een roze tas of voeg een prachtig sieraad toe uit de nieuwe collectie van My Jewellery. Wat dacht je van oorbellen of kettingen met de woorden Love of Amour?


Kort samengevat

  • Met je Valentijns outfit kun je echt uitpakken op 14 februari
  • Rood en roze zijn perfecte kleuren voor Valentijn
  • Doe als de Parisiennes en mix rood en roze
  • Je kunt ook op een subtiele manier een Valentijnslook creëren

Hopelijk heb je genoeg inspiratie om er stralend uit te zien op Valentijnsdag. Wil je nog meer combinatiemogelijkheden zien kom dan gerust langs in onze winkel. Onze stylisten helpen je graag.