Nieuw @ Konijnendijk Mode: Butcher of Blue

21 november 2022

 


“Only a proud piece of meat hangs on a hook”


Bij Konijnendijk Mode zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe innoverende merken. Dit keer zijn we tegen een pareltje aan gelopen, ‘Butcher of Blue’ voor de heren en ‘Mrs. Butcher’ voor de dames. Een label waarbij duurzaamheid vooropstaat en waarbij goed is nagedacht over hoe kleding wordt gemaakt op een milieuvriendelijke manier.


Over Butcher of Blue

Bob Rijnders, grondlegger van Butcher of Blue heeft een voorliefde voor denim en dit is terug te zien in de gehele Butcher-collectie. Moderne iconen met kwaliteit en stijl, veel blauw, denim, strepen en vooral mooie kleding voor een geweldige look. De slagershaak is het logo; het is scherp en krachtig en dat is waar Butcher of Blue voor staat. Ze nemen alles serieus, van ontwerp tot aan de allerlaatste steek. Als het er dan goed uitziet en het goed aanvoelt, dan komt het in de winkel.


We got you covered

Sustainable, duurzaam tot aan de laatste steek. Butcher of Blue houdt zich bezig met het milieu. Alles wat ze doen, maken en produceren doen ze met respect voor het milieu. Dit doen ze voor iedereen, maar vooral voor de wereld, uit liefde voor elkaar. Respecteer wat je draagt en laat zien dat je trots bent op jezelf!


Essentials

Butcher of Blue is gemaakt om te combineren. Goede essentials zoals een spijkerbroek, een kwalitatief T-shirt of een trui met een goede pasvorm zijn standaard opgenomen in de collectie en daarnaast verdienen deze items de aandacht van andere mooie items die ervoor zorgen dat jij er geweldig uitziet!

Naast de essentials komt er ieder seizoen een nieuwe collectie uit met items passend bij het seizoen. De mooie essentials van Butcher of Blue combineer je dan met een top, trui of misschien wel een overshirt jas.
 



Butcher of Blue

  • Zowel heren- als dameskleding;
  • Voor de dames is het Mrs. Butcher;
  • Goede kwaliteit, mooie stoffen;
  • Sustainable, oftewel duurzaam;
  • Essentials met daarbij seizoensgebonden items.


Kom naar de winkel en laat je adviseren door één van onze modeadviseurs!


Hulp nodig bij het vinden van jouw ideale outfit? Onze modeadviseurs staan voor je klaar in de winkel!  Boek direct jouw afspraak!