Maak gebruik van de gratis pendeldienst naar Konijnendijk Mode.

Door Sylvia van der Zande - 20 juni 2023 - Our personal fashion story
Van 9 juni tot en met 4 augustus is de Haringvlietbrug afgesloten voor alle verkeer. Om het voor de klanten van Konijnendijk Mode wat gemakkelijker te maken, heeft Konijnendijk Mode nu een gratis pendeldienst.

Als je houdt van gezellig shoppen bij Konijnendijk Mode, wil je jouw shoppingsuitje door de afsluiting van de brug natuurlijk niet laten verwateren. Wij begrijpen dat en hebben speciaal voor jou als klant van Konijnendijk Mode een gratis pendeldienst naar onze winkel beschikbaar gesteld.
Ik maak zelf ook met mijn collega’s gebruik van deze aantrekkelijke mogelijkheid. Hoe ik de overtocht en de pendeldienst naar mijn werk ervaar beschrijf ik in deze blog. Daarnaast deel ik nog een aantal handige tips waar je rekening mee kunt houden als jij, net als ik, ook op deze manier naar de winkel wilt komen.

Het is een zonnige dag als ik om 8.15 uur vertrek vanuit het Brabantse Dinteloord naar het strandje De Banaan aan de zuidkant van het Haringvliet. Hoe dichter ik bij het strandje kom, hoe duidelijker op borden de weg naar de opstapplaats van de pont wordt aangegeven. En al zou het voor mij nog niet duidelijk genoeg zijn, dan zijn er op weg naar de parkeerplaats genoeg vriendelijke verkeersregelaars die me te woord kunnen staan. Een geruststellende gedachte vind ik zelf.

 
Als de auto uiteindelijk geparkeerd staat loop ik richting het pondje via de speciaal aangelegde paden. Meestal zie ik al mensen richting de opstaplocatie lopen. Sommige te voet, anderen met een (brom)fiets.

Bij de opstapplaats spot ik meestal meteen mijn Konijnendijk-collega’s. Terwijl we wachten totdat er mensen uit de pont komen voordat wij op kunnen stappen, kletsen en lachen we wat af. Het is gezellig om de oversteek met mijn collega’s te maken. Bij de opstapplaats staat een groot bord met de vertrektijden van de veerpont. De vertrektijden zijn ook online te vinden.

Eenmaal op de pont kun je binnen plaatsnemen op één van de lange banken aan de zijkant. Of je kunt net als de mensen met brommers, scooters en fietsen blijven staan. Buiten kun je zitten en staan.
 
'Als je buiten op het bankje zit met de haren in de wind en de zon op je gezicht dan zou je bijna vergeten dat je onderweg naar je werk bent en krijg je spontaan een instant vakantiegevoel.’

De overtocht met de pont duurt ongeveer 9 minuten. Ben je uit de pont gestapt, dan zie je aan de linkerkant een kleine eetgelegenheid met stoeltjes. Je kunt hier o.a. drinken, friet, snacks en chips kopen. Handig voor mensen die trek hebben of even moeten wachten.

Loop je rechtdoor het pad af dan zie je verschillende pendelbusjes staan. De grijze bus met het Konijnendijk Mode logo met de tekst ‘Konijnendijk Mode haalt je op!’ erop is het busje die je naar onze winkel brengt. De chauffeur van het busje brengt je binnen 10 minuten naar de winkel toe, waar jouw shopping avontuur kan beginnen.

Ik vond de overtocht met het pondje en de rit met de pendelbus een fijne en relaxte manier van reizen naar de winkel. Ik ben benieuwd hoe jij als klant deze reis gaat ervaren?


  • Handig om te weten
    - Er is een strandtent aan de zuidkant van De Banaan.
    - Er is een toiletgebouw bij het strandje van De Banaan aan de zuidkant.
    - De eerste veerpont die je vanaf de zuidkant tegenkomt aan de rechterkant op het  water is die voor tractoren. Als je verder doorrijdt dan kom je bij de parkeerplaats  dichtbij de opstapplaats voor de pont die voetgangers    bromfietsers vervoerd. Hier  moet je zijn als je de overtocht wilt maken naar Konijnendijk Mode.
    -Vertrek op tijd naar de parkeerplaats van de opstapplaats. Zo kun je op tijd een plekje op de pont bemachtigen.
  • -Via het nummer 0186-661700 kunt u ons bellen om door te geven dat u opgehaald wilt worden. (minimaal een  dag van te voren bellen.)
 

Wil je meer informatie?

Kijk dan op www.rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug

Voor actuele vertrektijden en wijzigingen in de dienstregeling, download de Riveer-app.

Konijnendijk Mode wenst je een fijne reis naar onze winkel toe. Hopelijk zien we je snel.

Mocht je nog vragen hebben over onze pendeldienst neem dan gerust contact met ons op. Of kijk via onderstaande link voor meer informatie over de pendeldienst voor klanten. https://www.konijnendijkmode.nl/nl/l/gratis-pendeldienst-konijnendijk-mode/