Even voorstellen!

06 oktober 2021
 Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Leonore, 20 jaar oud en inmiddels al bijna vier jaar werkzaam bij Konijnendijk Mode. Bij Konijnendijk Mode ben ik veel te vinden op de damesafdeling op de begane grond of in de kelder. Mijn passie voor fashion en styling is erg groot en hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren. Daarom wil ik jullie hier graag in meenemen doormiddel van mijn blogs.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om door mode magazines heen te bladeren en de nieuwste trends te spotten. Ik laat me veel inspireren door de Franse modehuizen zoals Chanel, Dior en Yves Saint Laurent. Ook ben ik een groot fan van de social media kanalen Pinterest en Instagram en ik kijk graag Netflix.

De opleiding Allround Styling aan Style School ByDanie heb ik in juli afgerond. In dit schooljaar heb ik veel geleerd over het vak styling en ben ik er nog meer achter gekomen wat mijn persoonlijke stijl is.
Kleurentype:

Wat voor kleurentype ik ben kunnen jullie misschien al een beetje raden aan de foto’s. Namelijk een koel kleurentype. Zelf ben ik een combinatie van winter en zomer oftewel koel helder. Dit houd in dat koele kleuren zoals blauw, roze en paars mij goed staan. Gelukkig zijn dit ook de kleuren die ik zelf ook erg leuk vind om te dragen. Met mijn sieraden draag ik op dit moment het liefste goud omdat je dit nu veel ziet in het modebeeld. Hoe dit precies werkt kom ik later nog een keer op terug.De komende tijd ga ik jullie meenemen naar mijn persoonlijke stijl en hoe jij die zelf kan creëren. Ook ga ik tips geven hoe jij je outfits goed kan mixen en matchen doormiddel van verschillende merken, stijlen, kleuren, structuren en prints.

Ik zie jullie bij mijn volgende blog!


Leonore