Deze herentrends mag je niet missen!

Door Sylvia van der Zande - 18 oktober 2022
Welke kleuren dragen de heren dit najaar? Wat mag er absoluut niet ontbreken in de najaarsgarderobe van een man? Heren let op! Ik vertel het je in deze blog.

De basiskleuren voor de heren zijn dit najaar:

·        Donkerblauw

·        Groen

·        Camel

·        Bruin

De aanvullende kleuren zijn:

·        Violet

·        Wol wit

·        Paars

·        Rood

·        Felroze

De aanvullende kleuren kun je als accenten (bijvoorbeeld in biesjes, strepen of ruiten) terug vinden in een kledingstuk. Voor de mannen die durven zou ik zeggen, kies niet alleen voor een accent maar draag een trui of shirt in één van deze opvallende kleuren. Je kunt het ook makkelijk mixen met één van de basiskleuren.

Back to nature

Bij de herenmode zien we dat er veel wordt teruggegrepen naar de natuur waar we als mens steeds vaker te vinden zijn. Kleding met een touch van pure rauwheid zoals broeken met zakken om eventueel dingen in op te bergen als je een wandeling maakt. Grof gebreide truien die je goed warmhouden als je buiten aan het BBQ’en bent.

De vertaling van kleding naar de natuur zie je in de volgende kledingitems terug: schipperstrui, truien met Noorse prints, de (geruite)overblouse (de winterversie), cargojeans, veterboots en de chelseaboots.

Rust in de trend

Daarnaast zien we dat eenvoud siert. De looks zijn clean. Kleding wordt vaker in een kleur gedragen. Deze ton sur ton look hoeft absoluut niet saai te zijn als je verschillende tinten en materialen mixt.

De stoffen die gebruikt worden zijn gemaakt van fijne materialen, de belijningen zijn strak, de kleuren zijn lichter en iets afgezwakt. Er wordt veel gebruik gemaakt van stretchjersey, dat staat niet alleen mooi maar zit ook comfortabel. Je komt deze stretch jersey o.a tegen in pakken maar ook in de overhemden van Profuomo.

Hopelijk heb je weer genoeg inspiratie. Ik zie je graag terug in de winkel waar ik je graag alles laat zien maar je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op onze website als je onze prachtige najaarscollectie wilt bewonderen.