Naar boven

Finnmark herenkleding

(0)

HET MERK FINNMARK

Finnmark is een casual outerwear merk gericht op heren jassen en jassen met een casual twist. Het merk begrijpt dat je, ongeacht het seizoen, altijd buitenkleding nodig heeft om je te beschermen tegen de elementen. De esthetiek van het merk is geïnspireerd door het gelijknamige Noorse gebied en de avontuurlijke geest.

Het ruige gebied dient als inspiratie voor de collecties en om zo geweldige outdoor jassen te creëren. Deze jassen zijn bedoeld voor de moderne stedelijke avonturier. Al deze jassen worden met de grootste zorg en aandacht geproduceerd. Zo zijn de jassen voorzien van mooie details; zoals extra stiknaden en kleurrijke accenten. De jassen zijn te vinden in veel toonaangevende heren modewinkels wereldwijd.

VERKRIJGBAAR IN ONZE WINKEL

De collectie van het merk Finnmark is alleen in onze winkel verkrijgbaar. Wil je weten welke items er van het merk Finnmark binnen zijn gekomen voor dit seizoen? Neem gerust contact met ons op! Online zijn merken te vinden als Reset, G-Star en N.Z.A.. In onze winkel zijn ruim 150 modemerken te vinden voor dames en heren. Daarnaast is er ook nog een lifestyle afdeling, schoenenafdeling, Beautyhoek, resturant en playroom voor de kinderen.  Zuid-Beijerland ligt op 20 minuten van Rotterdam en nabij Goeree-Overflakkee. Parkeren is gratis! Net als het eerste kopje koffie of thee. Wil je snel geholpen worden zodat jij niet veel tijd kwijt bent aan winkelen? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Natuurlijk staan onze stylistes altijd voor je klaar! Kom je gezellig langs?