Naar boven

Expresso dameskleding online

(22) (22 artikelen)
Expresso Expresso is een Nederlands modemerk met een vrouwelijke uitstraling en een eigen identiteit. De bijzondere stoffen en de pasvorm maken het een merk dat door heel veel vrouwen wordt gedragen. Shop Expresso nu online of kom langs bij Konijnendijk Mode!Expresso damesmode

Expresso is een Nederlands modemerk met een vrouwelijke uitstraling en een eigen identiteit. De bijzondere stoffen en de pasvorm maken het een merk dat door heel veel vrouwen wordt gedragen. De aansluitende vormen zorgen ervoor dat de kleding een sensuele uitstraling krijgt, zonder dat de het ordinair wordt. Vrouwen die zich graag vrouwelijk en opvallend kleden en daarom bewonderd willen worden, kunnen zich zeker vinden in dit merk.

De kleding van Expresso is gemaakt door én voor Nederlandse vrouwen en dat is de reden dat de kleding precies aansluit op onze lengte en lichaamsbouw. Door de uitstekende pasvorm en de maatvoering vanaf maat 34 tot en met 46 (XS tot en met XXXL) bedient het merk een brede groep vrouwen. De collectie bestaat uit verschillende thema’s, van basic artikelen tot opvallende T-shirts en leuke accessoires. Voor gekleurde broeken, jurkjes, jassen en basic tops zit je bij Expresso helemaal goed!

Zodra de huidige collectie ruimte gaat maken voor de nieuwe collecite, gaan de overgebleven artikelen in de sale. Twee keer per jaar opent de outlet haar deuren om de overgebleven sale artikelen voor nog lagere prijzen aan te kunnen bieden. Deze outlet is te vinden in het oude gemeentehuispand naast onze winkel in Zuid-Beijerland.

In de collectie worden voornamelijk milieuvriendelijke stoffen verwerkt en daarnaast ondersteunt het merk de Fair Wear Foundation. Nog een reden om de kleding van Expresso met nog meer plezier te dragen. Ook worden de verpakkingsmaterialen gerecycled, om een steentje bij te kunnen dragen aan een beter milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Expresso dus erg belangrijk.

Trends 2019

Het merk Expresso sluit goed aan bij de trends van 2019. Het is voornamelijk belangrijk dat de kleding voor dagelijks gebruik is. Kleding met een nette uitstraling, maar zeker niet saai of stijfjes. Naast dat de kleding uitstekend geschikt is om te dragen in je vrije tijd, is het ook ideaal om te dragen naar het werk. Dit komt mede door de goede kwaliteit en de comfortabele stoffen die gebruikt worden. Daarnaast houdt het merk ook zeker rekening met de hedendaags trends op het gebied van prints en kleuren. 

Online en in de winkel

Wij hebben een ruim aanbod Expresso damesmode in onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland. Kom eens gezellig langs en laat je adviseren door een van onze 50 mode-adviseurs! Liever extra advies? Maak dat een afspraak voor een Personal Shopper of een VIP-arrangement en slaag gegarandeerd! Begin of eindig je dagje winkelen met een kopje koffie of thee in ons Grand Café The Ritz. Het eerste kopje is altijd van het huis! Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en voor minder valide is er een lift en voldoende zitmogelijkheden aanwezig. Door de weeks aan het werk? Op vrijdagavond hebben wij koopavond en zijn wij tot 21:00 uur geopend!