Naar boven

Herensokken van Effio

Sokken maken een outfit af

Effio is geboren in een café tijdens een stapavond van twee neven. Het merk kwam tot stand door de vraag: hoe kom ik aan sokken waarmee ik expressie geef aan mijn bestaan? Effio draait om de details. Het merk is in 2007 begonnen met de verkoop en komt van het Latijnse woord Effingo, dat ‘fashion’ betekent.

Kleurrijke sokken

Mannen met een uitgesproken, stijlvolle, eigen stijl zullen zich het beste thuis voelen bij dit merk. Effio staat voor eigenheid en vooral voor creativiteit. Unieke designs en veel kleuren die niet vaak bij kleding aan zullen sluiten, is waar het om draait. Het moet volgens Effio kunnen om een maatpak te dragen met een paar creatieve sokken eronder. Voor het beste resultaat, moeten de kleurrijke sokken afgesteld worden op het schoeisel, waardoor de sokken nog beter tot hun recht komen.

Unieke designs

Opvallen mag, zelfs in het zakenleven! De outfit wordt juist opgevrolijkt door de sokken van Effio. Het grijze muizen bestaan bestaat volgens Effio niet meer: kleurencombinaties, patronen en verschillende stofsamenstellingen, dat is het helemaal. Deze sokken zijn voor die mannen die steeds blijven vernieuwen en je steeds doen verbazen door doordacht en vernieuwend te zijn.

Effio sokken

De sokken van Effio zijn nog niet online verkrijgbaar bij Konijnendijk Mode. In de webshop zijn wel de Falke sokken (https://www.konijnendijkmode.nl/falke) verkrijgbaar. In onze winkel in Zuid-Beijerland hebben wij een vrij uitgebreide collectie Effio sokken, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. De winkel hangt vol met zowel dames- als herenmode.