Naar boven

Herenschoenen van Australian

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.


Australian sinds 1953

In het jaar 1953 werd Australian Footwear opgericht door voormalig modemerk L’Apina. Dit modemerk was vooral een begrip in de sportwereld. De collectie van dit modemerk werd uitgebreid met tenniskleding. De Australische tennissers veroverde de ranglijsten, vanaf dat moment kreeg het modemerk de naam Australian. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een bekend schoenenmerk.


Collectie Australian

De collectie die bij Konijnendijk Mode bestaat uit de casual en sportieve schoenen van Australian. De kleuren van de schoenen zijn subtiel en tijdloos waardoor de schoenen makkelijk te combineren zijn. De schoenen zijn prima te combineren met casual kleding, maar ook met vrijetijdskleding.


Kenmerken Australian

Australian staat bekend om haar casual, maar sportieve schoenen. De Australische authentieke sfeer staat centraal bij het ontwerpen van de schoenencollectie. Op deze manier is de ideale mix gecreëerd tussen casual en sportiviteit. Australian biedt een complete collectie schoenen aan, waarbij goed is ingespeeld op de trends van het seizoen.


Australian bij Konijnendijk Mode

Wanneer je blij wordt van dit Australische schoenenmerk dan kun je terecht in onze winkel in Zuid-Beijerland. Ons modeteam staat voor je klaar om je favoriete schoenen samen met jou te selecteren. Woon je binnen 30 minuten van onze winkel en wil je graag onbezorgd winkelen bij Konijnendijk Mode? Boek dan het Taxi-arrangement waarbij je wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht! Ieder jaar hebben wij weer toffe evenementen op de planning staan! Wil jij graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de homepage of volg ons op social media.