Naar boven

VIP-arrangement


Let op: een afspraak maken voor een personal shop of VIP-arrangement is op dit moment helaas niet mogelijk. Dit kan weer vanaf de laatste week van augustus 2024. 

Wil jij jezelf een echte VIP voelen? Boek dan ons exclusieve VIP Arrangement! Dit arrangement bestaat uit een uitgebreid professioneel make-up advies, kleurenanalyse en kledingadvies. Tussendoor geniet jij van een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz. Het VIP Arrangement is van 10.00 tot 15.00 uur en is beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag. De kosten bedragen €150,- per persoon excl. kleding. Het is ook mogelijk om samen met een vriendin, familielid of een collega te komen, graag wel van te voren aangeven met hoeveel personen je zou willen komen zodat wij kunnen kijken wat mogelijk is. Het VIP- Arrangement is ook leuk als cadeautip of om als verassing weg te geven.


Hoe ziet het VIP Arrangement eruit?
- De dag begint om 10:00 en start met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak van ons.
- Hierna krijg je een uitgebreide professionele kleurenanalyse. Een gepersonaliseerde kleurenwaaier zit hierbij inbegrepen.
- Je wordt geadviseerd over jouw ideale haarkleur en opgemaakt in de kleuren die bij jouw advies passen. 
- Rond 12:00 geniet jij van een geweldige lunch in ons Grand Café The Ritz.
- Tijd om te shoppen! Na de lunch loopt een van onze ervaren stylisten met je mee door de winkel voor het kledingadvies.
- Om 14:30 zit de dag erop. Tijd voor een kopje koffie in ons Grand Café The Ritz of bestel een heerlijke borrelplank om de dag goed af te sluiten. (Let op! De borrelplank is niet inbegrepen.)


Kleurenanalyse
Tijdens het VIP Arrangement kun je zien wat verschillende kleuren doen met je gezicht. Het dragen van de juiste kleuren is heel belangrijk voor je uitstraling. Naast dat je de geschikte kleuren in je kleding terug laat komen is het ook van belang om de juiste kleuren toe te passen in je make-up en de kleur van je haar. Tijdens het VIP Arrangement maken wij je ook op met deze kleuren zodat je er fris en stralend uitziet! 

Een kleurenanalyse is eigenlijk een manier om erachter te komen welke kleuren het beste bij je passen. Een van onze experts gaat jouw natuurlijke huid-, haar- en oogkleur analyseren. Dit wordt gedaan door middel van het gebruik van kleurendoeken in verschillende tinten en kleuren. De kleuren die het beste bij jou passen, worden bepaald op basis van jouw huidskleur, ondertoon en kleurcontrast. Door de juiste kleuren te dragen die jouw natuurlijke kenmerken complementeren, kan je er gezonder, jonger en aantrekkelijker uitzien en kan je jouw persoonlijke stijl versterken.

Tijdens een kleurenanalyse krijg je meestal verschillende kleurendoeken op jouw borst gelegd om te kijken welke kleuren het beste bij jouw huidtint passen. Op basis van de reactie van jouw huidtint op de verschillende kleuren, kan de stylist of consultant bepalen welke kleuren het meest flatterend zijn voor jou. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van het 'seizoenstype' systeem, waarbij er vier seizoen typen zijn: lentetype, zomertype, herfsttype en wintertype. Elk type heeft zijn eigen set kleuren die het beste bij de persoon passen. Na afloop van een kleurenanalyse krijg je een kleurenwaaier mee die je kunt helpen bij het winkelen voor kleding, make-up en accessoires.  
 
 
Informatie
Het VIP Arrangement is van 10:00 uur tot +/- 15:00 en is te boeken van dinsdag t/m vrijdag. Je start om 10:00 uur de dag met een kopje koffie of thee en gebak van Koekela. Vervolgens krijg je een uitgebreide kleurenanalyse. Daarna ga je om 12:00 uur lekker lunchen in ons Grand Café The Ritz. Na een heerlijke lunch is het tijd om te gaan shoppen, een van onze ervaren stylisten loopt met jouw mee door de winkel voor het kledingadvies. Vervolgens sluit je de dag af met een kopje koffie of thee met eventueel een stuk gebak. De kosten van het arrangement bedragen €150 per persoon excl. kleding. Voor meer informatie over het VIP Arrangement kan je contact opnemen met info@konijnendijkmode.nl of bellen naar 0186-661700.
Maak snel een afspraak via de onderstaande button of klik hier en laat je verrassen door dit exclusieve arrangement!


 
 
Het programma:

·        10:00 uur: begin van de dag met een kopje koffie of thee met gebak bij ons Grand Café The Ritz.

·        Hierna krijg je een uitgebreide professionele kleurenanalyse. Een gepersonaliseerde kleurenwaaier zit hierbij inbegrepen.

·        Je wordt geadviseerd over jouw ideale haarkleur en opgemaakt in de kleuren die bij jouw advies passen. 

·        12:00 uur: een heerlijk lunch naar keuze in ons Grand Café The Ritz

·        Tijd om de shoppen! Na de lunch loop je samen met één van onze stylisten door de winkel voor jouw persoonlijke kledingadvies.

·        14:30: de dag zit er alweer op. Je sluit deze fantastische dag af met een heerlijk kopje koffie of thee of je kunt er voor kiezen om een heerlijke borrelplank te bestellen. (Let op! De borrelplank is niet inbegrepen.)


Voordelen van het VIP Arrangement:

1. Het verbeteren van jouw persoonlijke stijl: Een persoonlijk kledingadvies geeft je inzicht in welke stijlen het beste bij jouw persoonlijkheid en levensstijl passen. Je leert hoe je verschillende kledingstukken en accessoires op de juiste manier kunt combineren en welke kleuren en patronen het beste bij jou passen. Dit kan je helpen om een ​​unieke stijl te creëren die bij jou past en die je zelfvertrouwen geeft.

2.Tijd besparen: Winkelen voor kleding kan tijdrovend en overweldigend zijn, vooral als je niet weet wat je zoekt. Met persoonlijk kledingadvies kan je gerichter winkelen en kan je tijd besparen door te weten wat voor jou werkt en wat niet.

3. Het vergroten van jouw zelfvertrouwen: Wanneer je kleding draagt ​​die goed past en er goed uitziet, voel je je automatisch beter en meer zelfverzekerd. Persoonlijk kledingadvies kan je helpen om kleding te vinden die jouw natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid accentueert, waardoor je je beter en zelfverzekerder voelt.

4. Duurzame modekeuzes maken: Een stylist kan je helpen om bewuster te winkelen en duurzame modekeuzes te maken. Door te investeren in kwaliteitskleding die goed bij jou past, zal je minder snel impulsieve aankopen doen en zal je eerder geneigd zijn om te investeren in tijdloze stukken die jarenlang meegaan.

Over Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode, gevestigd in Zuid-Beijerland. De kledingwinkel voor dames en heren in de Hoeksche Waard. Mensen vanuit Noord-Brabant, Goeree Overflakkee en van Voorne-Putten komen bij ons winkelen omdat wij een ruim assortiment hebben met maar liefst 150 modemerken. Of je nu op zoek bent naar een fijne outfit om in te werken of in de vrije tijd. Wij hebben het. Daarnaast bieden wij ook zakelijke kleding aan en hebben wij een mooi assortiment aan feestkleding voor bruiloften en gala’s. Bij Konijnendijk Mode staan modeadviseurs voor je klaar om je te helpen met een mooie outfit voor iedere gelegenheid. Naast dameskleding en herenkleding hebben we ook een ruim assortiment aan tassen, schoenen en andere accessoires.

Veel gestelde vragen

Moet ik het VIP Arrangement vooraf betalen?

Ja, wij vragen jullie om vooraf de € 150,- per persoon te betalen.


Kost het boeken van het VIP Arrangement geld?

Deze dienst is kosteloos en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. Bij drukte kan het voorkomen dat de styliste de aandacht moet verdelen over verschillende klanten, houd hier rekening mee. 


Kan ik het VIP Arrangement afzeggen nadat ik al geboekt heb?

Het is mogelijk om het VIP Arrangement af te zeggen als u verhinderd bent, graag vragen wij wel om dat zo snel mogelijk aan ons te laten weten en niet op het laatste moment.


Wat voor soort kleding kan ik verwachten bij Konijnendijk Mode?

Bij Konijnendijk Mode hebben we een ruime collectie aan kleding voor zowel dames als heren. Wij gaan mee met de laatste modetrends, maar houden zeker ook rekening met onze klanten. Bij ons kunt u voor iedere gelegenheid mooie kwaliteitskleding kopen. Kleding voor de vrije tijd, voor naar het werk, voor een etentje, een feestje, het kan allemaal bij Konijnendijk Mode.
Wij hebben kleding vanaf maat XS tot XXL.
Je kunt al vanaf 15 jaar bij ons winkelen.


Is het mogelijk om het VIP Arrangement voor meerdere mensen tegelijk te boeken?

Het is zeker mogelijk om het VIP Arrangement voor meerdere mensen tegelijk te boeken, graag vragen we om dit tijdens het boeken in de opmerkingen erbij te zetten, zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen.


Kan ik het VIP Arrangement afzeggen nadat ik al geboekt heb?

Het is mogelijk om het VIP Arrangement af te zeggen als u verhinderd bent, graag vragen wij wel om dat zo snel mogelijk aan ons te laten weten en niet op het laatste moment.


Wat zijn de openingstijden van Konijnendijk Mode?

Onze openingstijden van de winkel in Zuid-Beijerland zijn:

Maandag – gesloten

Dinsdag – Geopend van 09.30uur tot 17.30uur

Woensdag  – Geopend van 09.30uur tot 17.30uur

Donderdag – Geopend van 09.30uur tot 17.30uur

Vrijdag – Geopend van 09.30uur tot 21.00uur

Zaterdag – Geopend van 09.30uur tot 17.00uur

Zondag gesloten

Op feestdagen hebben wij andere openingstijden. Houd onze social media of onze Google Business bedrijfspagina in de gaten voor de meest accurate openingstijden.

 

Vragen over het Arrangement ? Neem contact op met info@konijnendijkmode.nl, bel naar 0186-661700 of kom natuurlijk even langs bij Konijnendijk Mode voor al uw vragen!