Naar boven

VIP-arrangement

 
Wil jij jezelf eens extra in de watten laten leggen of wil je iemand verrassen met een heerlijke verwendag? Ga dan voor het VIP Arrangement! Uiteraard is het ook mogelijk om gezellig samen te komen!


Hoe ziet het VIP Arrangement er uit?
♡ Je bent welkom vanaf 10.00 uur en begint de dag met een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers.
♡ Hierna krijg je een uitgebreide kleurenanalyse van één van onze specialisten. Een persoonlijke kleurenwaaier zit hierbij inbegrepen!
♡ Je krijgt advies over je haarkleur en wordt opgemaakt in de kleuren die bij je advies passen.
♡ Vanaf 12.00 uur kun je genieten van een heerlijke lunch naar keuze in ons Grand Café The Ritz.

In de middag is het mogelijk om met één van onze stylistes door de winkel te gaan voor kledingadvies in de juiste kleuren.
De dag wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.


Kleurenanalyse
Tijdens het VIP Arrangement kun je zien wat verschillende kleuren doen met je gezicht. Het dragen van de juiste kleuren is heel belangrijk voor je uitstraling. Naast dat je de geschikte kleuren in je kleding terug laat komen is het ook van belang om de juiste kleuren toe te passen in je make-up en de kleur van je haar. Tijdens het VIP Arrangement maken wij je ook op met deze kleuren zodat je er fris en stralend uitziet! 
  
 
 
Informatie
Het VIP Arrangement is van 10.00 tot 15.00 uur en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. De kosten bedragen €150,-. Aanmelden kan via onderstaande button.

❈ VIP Arrangement is mogelijk van maart t/m half juni en september t/m half december.

Meet our VIP Team