Naar boven

VIP-arrangement

 
Voel jezelf een echte VIP tijdens het VIP Arrangement van Konijnendijk Mode. Laat jezelf in de watten leggen en geniet van een dag vol mode. Natuurlijk is het ook mogelijk om gezellig samen te komen of dit geweldige arrangement cadeau te geven.


Hoe ziet het VIP Arrangement eruit?
- De dag begint om 10:00 en start met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak van ons Grand Café The Ritz.
- Hierna krijg je een uitgebreide professionele kleurenanalyse. Een gepersonaliseerde kleurenwaaier zit hierbij inbegrepen.
- Je wordt geadviseerd over jouw ideale haarkleur en opgemaakt in de kleuren die bij jouw advies passen. 
- Rond 12:00 geniet jij van een geweldige lunch in ons Grand Café The Ritz.
- Tijd om te shoppen! Na de lunch loopt een van onze ervaren stylisten met je mee door de winkel voor het kledingadvies.
- De dag zit erop. Tijd voor een kopje koffie. 


Kleurenanalyse
Tijdens het VIP Arrangement kun je zien wat verschillende kleuren doen met je gezicht. Het dragen van de juiste kleuren is heel belangrijk voor je uitstraling. Naast dat je de geschikte kleuren in je kleding terug laat komen is het ook van belang om de juiste kleuren toe te passen in je make-up en de kleur van je haar. Tijdens het VIP Arrangement maken wij je ook op met deze kleuren zodat je er fris en stralend uitziet! 
  
 
 
Informatie
Het VIP Arrangement is van 10:00 uur tot +/- 15:00 en is te boeken van dinsdag t/m vrijdag. De kosten van het arrangement bedragen €150 per persoon excl. kleding. Voor meer informatie over het VIP Arrangement kan je contact opnemen met info@konijnendijkmode.nl of bellen naar 0186-661700

Maak snel een afspraak via de onderstaande button of klik hier en laat je verrassen door dit exclusieve arrangement!

*Afspraken dienen minimaal 1 week van te voren gemaakt te worden.

Ons VIP Team staat voor je klaar