Naar boven

Styling Arrangement


* Vanaf 17 juni niet meer beschikbaar. Dit arrangement is maart 2023 weer beschikbaar.

Beleef de ultieme shop ervaring!

Tijdens ons Styling Arrangement gaat een van onze ervaren personal shoppers aan de slag met het uitzoeken van jouw ideale outfits. Dit gebeurt aan de hand van een figuuranalyse, waarbij er gekeken wordt naar je figuurtype en lichaamsverhoudingen. Hierdoor kan jij er zeker van zijn dat de items die de stylist uitzoekt jouw figuur perfect complimenteren.

Dit arrangement is geweldig voor als je net wat extra advies nodig hebt bij het uitzoeken van een outfit voor een specifieke gelegenheid, bijvoorbeeld voor een bruiloft of (zakelijk) feest.

Het arrangement is inclusief een kopje koffie of thee met gebak dat wordt geserveerd in ons gezellige Grand Café The Ritz.

De styling sessie duurt twee uur van 10:00 tot 12:00 of 14:00 tot 16:00 en is beschikbaar van van dinsdag t/m vrijdag. Het Styling Arrangement kost €50, maar bij een besteding van €250 of meer krijgt u dit bedrag terug. 

Maak een afspraak en laat je verrassen door de leukste items uit de nieuwe collectie van Konijnendijk Mode. 

 
 

Liever een makeover van top tot teen?

Kies dan voor het VIP Arrangement waarbij je ook een uitgebreid persoonlijk kleuradvies krijgt. Klik hier voor meer informatie.