Naar boven

Kostuum op Maat


Ben je op zoek naar een pak die echt niemand anders heeft? Laat dan een kostuum op maat maken en wees er zeker van dat je een uniek pak draagt! Elke man is verschillend en ieder heeft zo zijn eigen wensen. 

Kostuum op Maat

Een pak op maat voor iedere gelegenheid
De één zoekt een pak voor de dag van zijn leven, namelijk zijn bruiloft. De ander zoekt een zakelijk pak voor naar het werk of voor een spetterend feest! Iedere speciale gelegenheid vraagt om een bijpassend pak. Maak een afspraak en kom gezellig langs in de winkel. Onze Henri heeft jaren lange ervaring en adviseert je graag bij het pak van je dromen. Daarnaast word je van top tot teen opgemeten, zodat je pak als gegoten zit! Een kostuum op maat begint al vanaf €449,95. 


Je hebt de keuze uit:
✄ stoffen
✄ modellen
✄ knopen
✄ stiksels
✄ voeringen
✄ knoopsgaten
✄ persoonlijke tekst aan de binnenkant van het colbert of onder de kraag

 
Maak je outfit compleet
Op deze afdeling vind je verschillende items die je outfit compleet maken. Onder een mooi kostuum hoort een bijpassend overhemd. We hebben overhemden in allerlei soorten en prints van merken als Ledub en Olymp. Maak de outfit af met een stropdas of een leuke strik met bretels van het merk Profuomo. Met schoenen van Floris van Bommel en een bijpassende riem is je outfit helemaal compleet!