Naar boven

Vesten

Bij Konijnendijk Mode vind je een gevarieerd aanbod heren vesten. Dit seizoen zien we vooral vesten in een donkerblauwe kleur. Kom langs in onze winkel en vind een vest dat bij jou past van merken zoals: N.Z.A. en State of Art.

Nieuwe collectie vesten

Ben je toe aan een leuk, nieuw vest? Dan zit je bij Konijnendijk Mode helemaal goed. Konijnendijk Mode biedt je de nieuwste zomercollectie van 2019. De nieuwe collectie is erg gevarieerd en er is voor iedereen genoeg keuze. Ga voor een sportief of voor een chique model. Een vest is niet alleen leuk om je outfit mee af te maken, maar ook erg praktisch. Een vest is handig om in de avonduren aan te hebben, wanneer het wat frisser wordt. Ook voor de dagen die niet erg warm zijn, is een vest een perfect kledingstuk. De vesten zijn er van verschillende topmerken zoals: Fellows, Superdry en N.Z.A

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Bij Konijnendijk Mode kan je niet alleen hele toffe kleding scoren. Ook kan je gezellig lunchen bij het Grand Café The Ritz. Je kunt daar genieten van heerlijke zelfgemaakte soepen, belegde broodjes en maaltijdsalades. Je kan ook gezellig een kopje koffie of thee drinken met heerlijk gebak of taart erbij. Zo heeft het Grand Café The Ritz fantastische worteltjestaart van Koekela. En wat ook niet onbelangrijk is, je krijgt het eerste kopje koffie of thee helemaal gratis! Je kan bij Konijnendijk je kleding van te voren reserveren. Na de reservering heb je 3 dagen de tijd om langs de winkel te komen. Wil je voorkomen dat je vest uitverkocht is? Reserveer dan nu via de website.