Naar boven
Herenkleding | Sweaters en Truien | PME Legend, Superdry, Vanguard

Truien & Sweaters

Een heerlijke comfortabele trui voor een frisse zomeravond. Truien en sweaters kunnen ook dit seizoen niet ontbreken. Deze zomer zien we veel blauw, roze, grijs en oranje. Kies de kleur die bij jou past! Je favoriete trui of sweater shop je van merken zoals: PME Legend, N.Z.A., Superdry en Vanguard.

Nieuwe collectie truien & sweaters

In de nieuwe zomercollectie van 2019 zijn er weer nieuwe truien & sweaters. In de zomer is een trui of sweater altijd handig om te hebben. Vooral in de avonden is dat erg fijn om een lekkere trui te dragen. De truien zijn gemaakt van een erg comfortabele stof en dan is het erg prettig om een trui te dragen. Je hebt de keuze om een trui of sweater te kiezen met of zonder een capuchon. In de nieuwe collectie zie je de streepprint, sweaters met logoof effen modellen. Je kan kiezen tussen o.a deze merken: PME Legend, Superdry, Scotch & Soda en Fellows.


Arrangementen bij Konijnendijk Mode

Weet je niet goed welke kleur het beste bij je gezicht past? Of met welk kledingstuk jouw lichaam er het beste uitkomt? Dan biedt Konijnendijk Mode speciaal voor jou arrangementen aan. Je hebt de keuze uit: VIP-arrangement, Styling Arrangement, Online Styliste, Personal Shopper en Kostuum op Maat. Heb je geen vervoer om naar Konijnendijk Mode te komen? Dan biedt Konijnendijk Mode jou het Taxi Arrangement aan.