Naar boven
Herenkleding | T-Shirts & Polo's | PME Legend, Superdry, Vanguard

T-Shirts & Polo's

Deze zomer zien we veel heren polo’s! De polo is er in verschillende variaties. Van gebreide tot linnen stoffen en van de 80’s style tot moderne prints. Een T-Shirt kan ook niet ontbreken in je kledingkast dit seizoen. Vind je ideale item van merken zoals Scotch & Soda, Superdry, Fellows en Vanguard.

Nieuwe collectie T-Shirts & Polo's

Dringend opzoek naar nieuwe T-Shirts & Polo’s? Dan zit je goed bij de nieuwe zomercollectie van Konijnendijk Mode.Je kan gaan voor bijvoorbeeld een streepje of voor een tekst op je T-shirt. Ook in de kleuren heb je veel verschillende keuzes. Met de zomer in het vooruitzicht is het handig om weer leuke T-shirts & Polo’s te scoren. Je hebt in de keuze uit topmerken zoals: PME Legend, N.Z.A. en Tommy Jeans.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Bij Konijnendijk Mode is winkelen echt een uitje. Je kan in de winkel op een ontspannen manier door onze winkel gaan om jouw outfit te scoren. In de winkel staan onze opgeleide mode adviseurs klaar om je te helpen. Ook kan je rustig zelf rondkijken en hulp vragen wanneer jij dat wilt. Je kan bij ons genieten van een heerlijke lunch. In de winkel hebben wij een Grand Café The Ritz. Daar kun je niet alleen lunchen, maar ook genieten van een heerlijk bakje koffie of thee met stukje worteltjestaart van Koekela. Daarnaast is het eerste kopje koffie of thee van het huis! Wij hopen je een keer te ontmoeten bij ons in de winkel.