Naar boven
Herenkleding | Overhemden | Olymp, PME Legend, N.Z.A., Vanguard

Overhemden

In de nieuwe collectie zien we overhemden in zachte kleuren zoals (poeder) roze. Daarnaast is de Hawaï-style weer helemaal terug! Naast overhemden met toffe prints kan een goede basic natuurlijk ook niet ontbreken. Ga voor een overhemd van merken zoals PME Legend, A Fish Named Fred, Ledûb en Olymp.

Nieuwe collectie Overhemden

Ben je op zoek naar een overhemd van goede kwaliteit? Dan zit je goed bij Konijnendijk Mode! Bij Konijnendijk Mode heb je genoeg keuze om een mooi overhemd te vinden. Overhemden zijn altijd goed om in je kledingkast te hebben. Voor een nette gelegenheid of als je een nette look wil creëren. Konijnendijk Mode biedt overhemden met of zonder print. Ook kan je kiezen tussen overhemden met borstzakken of zonder borstzakken. Voor elke gelegenheid heeft de nieuwe collectie van Konijnendijk Mode overhemden te bieden. Wij hebben ook overhemden voor een trouwpak. Die zijn te vinden op de heren businessafdeling. Je kan kiezen o.a. uit de topmerken: Ledub, A Fish Named Fred en PME Legend.


Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode ligt op een centrale plek. Het ligt onder de rook van Rotterdam en het is erg makkelijk aan te rijden. Als je bij Konijnendijk Mode aan komt, dan kan je gebruik maken van het gratis parkeren voor en naast de winkel. Als je vervolgens de winkel inloopt kan je naar verschillende afdelingen gaan om jouw favoriete items of om inspiratie op te doen. In de winkel hebben wij een Grand Café The Ritz. Daar kun je niet alleen lunchen, maar ook genieten van een heerlijke bakje koffie of thee met stukje worteltjestaart van Koekela. Daarnaast is het eerste bakje koffie of thee van het huis!