Naar boven
Herenkleding | Jassen & Jacks | Vanguard, PME Legend, Superdry

Jassen & Jacks

Ook dit voorjaar vind je je favoriete zomerjas bij Konijnendijk Mode. Ga je voor een bomberjack, een regenjas of toch liever voor een stoer bikerjack? Vind de jas die bij jou past! Je shopt jacks van merken zoals PME Legend, Vanguard, Superdry en N.Z.A.

Nieuwe collectie jassen & jacks

Ben je op zoek naar een nieuwe zomerjas of jack? Dan kun je bij Konijnendijk Mode terecht voor de nieuwe zomercollectie van 2019. Zo zijn er weer stoere bomberjacks te verkrijgen. Een bomberjack kan je met veel kledingstukken combineren wat het erg leuk maakt. Zo kun je van het toffe merk PME Legend een stoer bomberjack scoren. Ook kun je deze nieuwe zomercollectie andere jassen kopen. Zo zijn er ook mooie zomerjassen die je ook bij het voorjaar lekker aan kan trekken. Je hebt dan keuze uit aantal toffe merken zoals: Reset en Vanguard.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode biedt veel mogelijkheden om het winkelen voor jou makkelijk te maken. Zo is er de mogelijkheid om thuis je kleding te reserveren. Als je kleding reserveert dan weet je zeker dat het nog in de winkel hangt. De gereserveerde kleding wordt door ons uit de winkel gehaald en vervolgens apart gehangen. Als je kleding gereserveerd hebt, dan heb je 3 dagen de tijd om je kleding te komen passen. Ons Grand Café The Ritz is altijd open. Daar kun je genieten van een vers kopje koffie of thee met taart van Koekela of gebak. Er zijn ook lunchgerechten zoals: maaltijdsalades, belegde broodjes, huisgemaakte soepen en er is een mogelijkheid om te kiezen voor het maandmenu.