Naar boven
Herenkleding | Broeken & Jeans | Vanguard, PME Legend

Broeken & Jeans

Dit voorjaar hebben wij weer een groot aanbod aan heren jeans en broeken. Ga jij voor een slim-fit of een regular-fit? Deze zomer zien we shorts in verschillende modellen en kleuren. Bekijk de nieuwe collectie van merken zoals Vanguard, PME Legend, Skotch & Soda en Pierre Cardin.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Nieuwe collectie Broeken & Jeans

Bij Konijnendijk Mode is er een ruim aanbod met broeken & jeans. Zo kan je gaan voor een mooie pantalon, maar ook voor een trendy jeans. In de nieuwe zomercollectie zijn er leuke korte broeken die met het mooie weer in het vooruitzicht erg hanidg zijn om aan te schaffen. Bij Konijnendijk Mode hebben wij broeken & jeans van topmerken zoals: Born with Appetite, MAC, Scotch & Soda en Superdry.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode biedt verschillende arrangementen om cadeau te geven. Of lekker voor jezelf! Zo is er het Taxi-Arrangement voor mensen die geen vervoer hebben om naar de winkel te komen. Ook bieden wij VIP-Arrangement en Styling Arrangement. Tot slot kan er gekozen worden voor de Online Styliste of de Personal Shopper. Er is genoeg keuze bij Konijnendijk Mode. Je bent van harte welkom als je alleen lekker komt shoppen. Wij hopen je snel te ontmoeten bij ons in de winkel!