Naar boven
Herenkleding | Nieuwe collectie | Vanguard, PME Legend

Heren

De nieuwe zomercollectie voor heren is binnen! Vind jouw ideale items bij Konijnendijk Mode en vul je zomergarderobe aan. Ga voor een lekker zittende spijkerbroek met een T-shirt of overhemd met leuke opdruk. Wel zo comfortabel!
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Nieuwe Heren Collectie

Met de zomer in het vooruitzicht, is het weer tijd om toffe kleding te scoren. Bij Konijnendijk Mode heb je een ruime keuze om je goed voor te bereiden op de zomer. Ben je op zoek naar een trui, T-shirt, overhemden of nieuw pak? Dan moet je zeker een keer langs gaan bij Konijnendijk Mode. Je hebt de keuze uit veel topmerken zoals: PME Legend, Scotch & Soda, Superdry maar ook Vanguard en Ledub.

Online winkelen bij Konijnendijk Mode

Wil je lekker thuis winkelen? Dat kan! Konijnendijk Mode heeft een mooie website. Je kleding kan je ook reserveren via de website. Dan halen wij de kleding uit de winkel en hangen dat vervolgens voor je apart. De kleding hangt 3 dagen voor je apart. Ook kun je dan binnen 3 dagen de kleding komen passen in de winkel. Je kan ook via de website een normale bestelling plaatsen. Als je dan een bestelling voor 22:00 uur plaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.