Naar boven
Dameskleding | Truien & Vesten | Expresso, YAYA, Geisha, Tramontana

Truien & Vesten

Ook in het voorjaar en in de zomer kunnen we niet zonder een heerlijke trui of een mooi vest. In dit seizoen is een sweater een ideaal item wanneer de dagen nog wat frisser zijn. Pimp je outfit op met een gekleurd vest uit de nieuwe collectie van YAYA, Superdry , Penn&Ink, Sandwich en Betty Barclay.

Nieuwe collectie truien & vesten

In de nieuwe zomercollectie van 2019 bij Konijnendijk Mode hebben wij weer een ruim aanbod aan truien & vesten. Je hebt de keuze tussen truien met een ronde hals of een V-hals, met effen kleur of juist met een print, een getailleerde trui of juist lekker oversized. Ook de vesten zijn deze nieuwe collectie erg gevarieerd. Zo heb jij de keuze tussen een lang vest of een korte, met rits of zonder rits, met capuchon of geen capuchon. Ook de merken voor de truien en vesten zijn erg divers. Zo heb jij de keuze uit: Superdry, Expresso, Maison Scotch en meer andere merken.


Winkelen bij Konijnendijk Mode

Bij Konijnendijk Mode kun jij op je gemak komen winkelen. Van dinsdag t/m zaterdag kun je genieten van de diversiteit van de winkel. Wij bieden je 150 topmerken op diverse afdelingen. Tussen het winkelen door kun je genieten van een kopje koffie met iets lekkers zoals een taartje van Koekela in ons Grand Café The Ritz. Het eerste kopje koffie of thee is altijd van het huis! Bij Grand Café The Ritz kun je ook lunchen Daar heb je o.a. de keuze uit: belegde broodjes, huisgemaakte soepen, maaltijdsalades en het maandmenu. En dan kun je erna met volle energie weer verder gaan winkelen.