Naar boven
Dameskleding | T-shirts & Tops | Fifth House, Expresso, Fabienne Chapot, YAYA

T-Shirts & Tops

Een T-shirt of top kun je het gehele jaar door dragen. Ga voor een top met leuke opdruk. Je creëert hiermee een sportieve of casual look. Laat je inspireren door de nieuwe zomercollectie. Welk merk is jouw favoriet? YAYA, Fifth House, Summum, Expresso, Sandwich, Geisha en Maison Scotch.

Nieuwe collectie T-shirts & Tops

In de nieuwe zomercollectie van 2019 bij Konijnendijk Mode zijn er verschillende T-shirts & tops te vinden. Deze zomer zie je veel frisse tinten terug in de T-shirts & tops. Zo zijn er basic T-Shirts die overal bij passen, maar er zitten ook hele toffe prints tussen. T-shirts en tops zijn in de zomer erg handig om in je kledingkast te hebben. Elke vrouw wilt wel een cool, nieuw T-shirt en/of Top met een fijne stof die goed aanvoelt. De T-shirts en Tops zijn o.a. van de volgende merken: Gerry Weber, Gustav en Penn & Ink N.Y.


Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode is in de jaren erg gegroeid. De winkel heeft nu een oppervlakte van 4000 m². De winkel biedt je meer dan 150 topmerken waar je uit kunt kiezen. Konijnendijk Mode is niet alleen Fashion maar biedt ook lifestyle, boeken, sieraden etc. Ook is het gezellig om langs te gaan bij ons Grand Café The Ritz. Daar kun je genieten van een heerlijke lunch of van het maandmenu. Ook is er gelegenheid voor koffie en thee met gebak of taart van Koekela. Het eerste bakje koffie of thee is altijd van het huis! Wij zouden het erg leuk vinden om je in onze winkel te ontmoeten.