Naar boven
Dameskleding | Shawls | Expresso, YAYA, Penn & Ink, Sandwich

Shawls

Een sjaal kun je altijd dragen, dus ook in de zomer! Kies dit seizoen voor lichte en dunne materialen. Met een sjaal maak je iedere outfit anders. Bekijk ons aanbod van merken zoals Expresso, Penn&Ink en YAYA.

Nieuwe collectie Sjaals

Sjaals zijn super handig in de zomer. Als er een ‘koude’ wind staat dan is een sjaal erg fijn. Ook in deze nieuwe zomercollectie is er keuze uit leuke sjaals. Zo kan je kiezen voor een gestreepte sjaal, maar ook voor een sjaal met verschillende kleur. De sjaals zijn van een lekkere stof, dus lekker te dragen voor om de nek. Er zijn veel sjaals die je via de site kan reserveren. Dan hangen wij het voor je klaar en dan kan je ,wanneer het je uit komt, de sjaal komen bekijken in de winkel. Wij hebben sjaals van bijvoorbeeld: Expresso en Penn & Ink.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Bij Konijnendijk Mode is er meer dan alleen kleding. Zo is er voor de dames en voor de heren keuze uit verschillende schoenen. De schoenen zijn te vinden van verschillende merken zoals: Toms, Floris van Bommel en Tommy Jeans. Je kan op deze manier je outfit helemaal af maken. Ook biedt Konijnendijk Mode biedt ook nog meer. Zo zijn er ook sieraden, parfums, boeken en lifestyle. Laat je online oriënteren en kom gerust langs bij ons in de winkel.